Laddar meny

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare beskriver Atea som en stimulerande företagskultur med bra utvecklingsmöjligheter. Läs mer om vad våra medarbetare tycker.

asd
Linda Rudin
Specialistsäljare, Skola
”Vi är med och skapar ett bättre samhälle”

Linda ville vara med och bidra till den digitala utvecklingen på Sveriges skolor och kände att de värderingar som Atea står för passade henne perfekt.

Berätta om ditt arbete på Atea!

Jag är specialist inom området Skola. Min vardag består av att vägleda landets skolor och huvudmän i sin digitaliseringsprocess och det pedagogiska förändringsarbete det innebär. Den teknik och kompetensutveckling vi levererar skall utifrån forskning och beprövad erfarenhet bidra till långsiktig och kvalitetssäkrad skolutveckling.
Hur hamnade du på AteaJag såg en otrolig chans att i denna roll bidra till utveckling för stora delar av landets skolor. De värderingar Atea står för är en del av mitt DNA och därför fastnade jag direkt för Atea som arbetsgivare.Vad är det roligaste med ditt jobbAtt jag får vara en del av ett företag som vill skapa ett bättre samhälle i Sverige och världen, samt att vi kan ha en roll i det komplexa arbetet att föra landet framåt för kommande generationer.Vad brinner du för?
Att ge elever bättre förutsättningar att blomstra i dagens och morgondagens samhälle.
Hur bidrar Atea till en digitalisering av skolan?Vi har bred kompetens och erfarenhet kring både teknik, ledarskap och lärande i förskola och skola och kan, utifrån våra erfarenheter och forskningen, ge rätt råd och stöd.Vilka tips vill du ge ungdomar som funderar på att gå in i it-branschen?It-branschen är idag väldigt bred och välkomnar därför allehanda talang. Det finns många roller att fylla i digitaliseringsresan, så har man bara vilja och ambitioner så kommer man att lyckas få jobb i en spännande och föränderlig bransch.Har du någon framtidsspaning inom skolområdet?Det digitala inslaget i skolan kommer att öka dramatiskt de närmaste åren. Vi kommer även få se alltmer programmering, ett mer systematiskt kollegialt arbete och ett större fokus på förändringsarbete. Den största utmaningen kan bli att skala upp kompetensen, så att elever erbjuds likvärdig innovativ undervisning oavsett vilken skola de går i eller lärare som de undervisas av.Vilka tre egenskaper är bra att ha på Atea?Hjärtat på rätta stället. Högt ställda ambitioner att hjälpa andra. Framåtanda och vilja.

Fakta om Linda Rudin:

Född: 1984.
Utbildning: KY-utbildning
Roll på Atea: Specialist Skola.
Har arbetet på Atea sedan: 2011.
Det här visste jag inte om Atea innan jag började: Hur otroligt mycket specialistkompetens som faktiskt finns i bolaget.
Egenskap jag använder varje dag i jobbet: Engagemang.
Tre ord du tycker utmärker Atea: Deras värderingar: Att brinna för det man gör, Laget före jaget, och Personligt ansvar.

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer