Hoppa till huvudinnehåll

Trygga leveranser, rätt mjukvara på rätt avtal

Våra experter, lösningsarkitekter och konsulter finns över hela Sverige på ett 30 tal orter och guidar dig rätt i alla frågor rörande licenser och mjukvara. Vi är en ledande aktör inom licenshantering i Sverige och Norden och har byggt upp en organisation som gör att vi kan leverera helheten. Och genom våra stödfunktioner säkerställer vi att du får trygga leveranser och rätt mjukvara till din lösning, på rätt avtal.

Betalar ni för licenser ni inte använder?

Att hantera programvaror och licenser är både komplext och resurskrävande. Vi hjälper dig att vara rätt licensierade och hitta vägen till molnet. En SAM-konsult kan analysera era gjorda investeringar och ge råd om nästa steg.

Atea Cloud Update for AWS, Azure och Microsoft 365

Vi vet att Amazon och Microsoft presenterar många nyheter och vi hjälper er att sortera informationen och konvertera till affärsnytta. Under mötet har ni möjlighet att diskutera med en specialist hur uppdateringarna påverkar er.

ATEA ESHOP

Beställ. Administrera och kom igång med dina molntjänster.

Ramavtal för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att köpa fördelaktigt genom ett antal ramavtal som säkerställer en digital arbetsplats redo för framtiden.

Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor genom ramavtal upphandlade av Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet och Adda Inköpscentral.

Aktuella ramavtal
KUNDCASE, AKTUELLA GUIDER OCH ANALYSER SAMT INBJUDNINGAR TILL EVENT

Bli först med det senaste inom mjukvara & optimering.

Vårt starka team

Adobe logo

Microsoft logo

VMware logo

 

Cisco logoOracle logo

Citrix logo

Red Hat logo

IBM logo

Varför Atea

✔️ Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och system-integration. 

✔️ Vi finns nära dig

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. 

✔️ Samarbete

Vi har strategiska partnerskap med ledande globala it-leverantörer. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

✔️ Ansvarstagande

Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.