Vårt starka team

Ateakoncernen har strategiskt partnerskap med tio ledande globala tillverkare. Tillsammans med var och en av dem har vi en långsiktigt omfattande kompetenssatsning för högsta partnerstatus.

För dig som kund betyder det en kunnig och stark lokal leveransförmåga inom flertalet certifierade områden.

Utöver våra tio koncernstrategiska partnerskap så har vi även ett antal nationella samarbetspartners. Läs mer om dem på våra partnersidor. 

 

Vårt samarbete

Atea är Sveriges enda Apple Authorised Enterprise Reseller. Vi är också Apple Solution Expert Education och levererar Apples produkter och tjänster till skolor i hela Sverige.

Vårt samarbete

Atea har ett nära samarbete med Citrix och är Platinum Solution Advisor. Vi uppfyller högsta kraven för certifierade konsulter i flera olika nivåer och representerar en stor affärsvolym.

Vårt samarbete

Atea och Cisco har ett nära samarbete och erbjuder företag och organisationer effektiva it-lösningar som leder till utveckling.

Vårt samarbete

Atea och Dell EMC har ett nära samarbete och erbjuder innovativa produkter och tjänster. Vi hjälper företag och organisationer att accelerera resan mot molnet och leverera it som tjänst.

Vårt samarbete

Atea är guldpartner till IBM och specialister på flera områden av IBM:s produktportfölj.

Vårt samarbete

Atea och Hewlett Packard Enterprise har ett nära och mångårigt samarbete vilket innebär att vi har ett mycket stabilt och väletablerat partnerskap. Tillsammans erbjuder vi företag och organisationer innovativa och säkra it-lösningar, både produkter och tjänster.

Vårt samarbete

Atea och HP har ett mycket nära och mångårigt samarbete och är Platinum First Partner vilket innebär den högsta partnerstatusen. Atea har en stark relation till HP samt ett stabilt och väletablerat partnerskap. Med Ateas kompetens och HP:s innovativa och breda produktsortiment erbjuder vi tillsammans företag och organisationer säkra it-lösningar, både produkter och tjänster som är bäst anpassade efter kundens verksamhet.

Vårt samarbete

Atea har ett tätt samarbete med Lenovo och kan hjälpa dig att hitta rätt för just din verksamhet och behov. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för it-miljön.

Vårt samarbete

Atea har ett mycket nära samarbete med Microsoft och är Gold Certifierad Partner. Vi uppfyller högsta kraven för certifierade konsulter i flera olika nivåer och representerar en stor affärsvolym på licenser och molnprenumerationer.

Vårt samarbete

Atea och VMware stödjer er i den digitala resan från datacentret till moln och mobila enheter.

Vi har även ett nära samarbete med bland andra; Adobe, Asus, Axis, Canon, Check Point, Contour design, Dell, F-secure, F5, Fujitsu, Igel, Intel, Jabra, Kyocera, Logitech, Nashuatec, Nec, NetApp, Netsmart, Nuance, Nvidia, Oracle, Panasonic, Philips, Plantronics, Quantum, Red Hat, Riverbed, Samsung, Sony, Symantec, Targus, Toshiba och Veritas.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer