Hoppa till huvudinnehåll

Säkerhet för verksamheter

Möt morgondagens säkerhetsutmaningar med smarta hjälpmedel som nulägesanalyser och övervakning, inte bara med hårdvara och licenser. Vi tror på trygga arbetsplatser, där intelligenta it-system söker och upptäcker säkerhetsluckor – och där medarbetarna har ett moget säkerhetstänk.

It-säkerhet 🔒

It-säkerhet syftar till att skydda en organisation, ett företag, en myndighets med dyrbara tillgångar som kan vara informationen, hårdvaran och mjukvaran.

It-säkerheten handlar även om att få en förståelse för vad det finns för risker med tillgångar, det vill säga om det finns risk för stölder, sabotage, spionage, naturkatastrofer, misstag av människan eller om det finns buggar i något program.

Vi hjälper din verksamhet med allt från utbildning, riskanalyser, workshops, granskningar, implementeringar, uthyrning av säkerhetspersonal till slutlig certifiering enligt ISO 27001.

Informationssäkerhet 🗄️

Skydda verksamhetens resurser och varumärke. 

Informationssäkerhet ställer höga krav på strategiskt, långsiktigt och kontinuerligt säkerhetsarbete. Vi hjälper er med analyser, certifieringar och lösningar. Och kom ihåg att detta inte är en fråga enbart för it-avdelningen. Det är företagets resurser och varumärke som behöver skyddas.

Har er verksamhet drabbats av en incident?

Ta kontakt med Ateas Incident Response Team 🔥

CIS-ramverk för cybersäkerhet

Center for Internet Security CIS Controls består av 18 rekommendationer för cybersäkerhet och defensiva åtgärder som kan hjälpa till att förhindra de mest genomgripande och farliga attackerna och stödja efterlevnad.

CIS-ramverk för cybersäkerhet

Managerade it-säkerhetstjänster

Alla verksamheter står idag under ständiga cyberhot. Effektiva skydd kräver åtgärder som bottnar i analyser och en grundläggande strategi. Samtidigt behöver skydden utvecklas i takt med att hoten förändras. Vi hjälper dig genom hela kedjan från analys till införande av heltäckande, automatiserade skydd – som hindrar intrång och varnar när hotbilden förändras.