Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Atea Cloud Portal - dina Molntjänster

Hitta tjänster som:

Effektiviserar er organisation


Reducerar kostnader

Frigör tid i organisationen


Gör er produktivare


För dig som är intresserad av hur just du kan komma igång med Atea Cloud Portal se hit. Är du en ny kund, har du ett eShops konto eller Atea Cloud Portal konto klicka på länken så kan du läsa hur du kan göra för att komma igång och logga in.      Läs mer här

Atea Cloud Update

Många stora molnleverantörer presenterar mängder med förändringar varje månad och att hålla koll på dessa kan vara tidskrävande och svårt. Atea cloud update är en tjänst som hjälper till att sortera, få nyheter och ta hand om ny information från bland annat Azure, Microsoft 365 och AWS. Detta bygger på kontinuerliga möten där man ges möjlighet att diskutera direkt med en specialist från Atea som kan hjälpa er utröna vad förändringen innebär för just er organisation. Dessa tjänster finns för AWS, Azure och Microsoft 365. 

Smartare samarbete med Teams

Kom igång med Adobe for Teams

Adobe ger dig världens bästa kreativa program och tjänster så att du kan skapa allt du kan tänka dig, oavsett var du får inspiration. Kom igång med Adobe och låt fantasin flöda. Nu finns alla kreativa verktyg från Adobe på ett och samma ställe.


Adobe

Smartare samarbete med Teams

Aldrig har vi haft så många sätt att samarbeta som idag. Ändå upplever tre av fyra att de saknar rätt verktyg för det. Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, möten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats.


Smartare samarbete med Teams

Maximera nyttan med Microsoft 365

Microsoft 365 är en tjänst som ständigt förändras och förbättras. För att kunna följa med och kunna använda nya bra funktioner och uppdateringar erbjuder Lexicon sin lösning Lexicon 365 - en paketlösning som säkerställer att era medarbetare får möjlighet att använda verktygen i Microsoft 365 optimalt för samarbete och kommunikation.


Maximera nyttan med Microsoft 365

Urval av Atea Cloud Portals produkter

I Atea Cloud Portal hittar du som kund till Atea ett brett spektra av olika typer av produkter.

Till vänster ser du en översikt och ett urval av möjliga produkter som vi erbjuder dig i Atea Cloud Portal.

Urval av Atea Cloud Portals tjänster

LÄS MER HÄR om Microsoft uppdateringar inom NCE Så har andra gjort - kunder berättar

Svenska Fönster stärker sina samarbeten med Teams

För Svenska Fönster handlar digitala lösningar inte bara om att arbeta effektivare och säkrare.

Målet är att bli störst i Sverige – och på vägen dit är ständiga förbättringar och samarbetsverktyget Teams värdefulla stöd.

Svenska Fönster - Teams

Ett granskande öga på licenserna sparar skattekronor för Stockholm

I en stad med 40 000 medarbetare kan det bli tuffa förhandlingar när det gäller licenser.

Här beskriver Hamdija Gargovic, licenssamordnare på Stockholms stad, hur han håller kostnaderna så låga som möjligt, samtidigt som han balanserar ett upplägg med multisourcad it.

Stockholms stad - Licenser

Outsourcad it ger fokus på smartare matleveranser

Med outsourcad it och inhyrd CIO kan Pär Forslund fokusera på att göra norra Sveriges livsmedelsleveranser smartare och mer effektiva. Molnplattformen Azure har dessutom gett Kyl- och Frysexpressen Nord en stabil och mer flexibel it-miljö till lägre kostnad.