Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Dina Molntjänster

För dig som är intresserad av hur just du kan komma igång med Atea Cloud Portal se hit. Är du en ny kund, har du ett eShops konto eller Atea Cloud Portal konto klicka på länken så kan du läsa hur du kan göra för att komma igång och logga in.      Läs mer här

Upptäck Adobes olika tjänster

Välj bland Adobes breda utbud av olika kreativitetshöjande tjänster såsom: Adobe Stock, Adobe Acrobat, Creative cloud,  Adobe Sign, Adobe dreamweaver, Adobe Illustrator, Adobe Indesign.


Adobe

Atea Cloud Update

Många stora molnleverantörer presenterar mängder med förändringar varje månad och att hålla koll på dessa kan vara tidskrävande och svårt. Atea cloud update är en tjänst som hjälper till att sortera, få nyheter och ta hand om ny information från bland annat Azure, Microsoft 365 och AWS. Detta bygger på kontinuerliga möten där man ges möjlighet att diskutera direkt med en specialist från Atea som kan hjälpa er utröna vad förändringen innebär för just er organisation. Dessa tjänster finns för AWS, Azure och Microsoft 365. 

Smartare samarbete med Teams

Kom igång med Adobe for Teams

Adobe ger dig världens bästa kreativa program och tjänster så att du kan skapa allt du kan tänka dig, oavsett var du får inspiration. Kom igång med Adobe och låt fantasin flöda. Nu finns alla kreativa verktyg från Adobe på ett och samma ställe.


Adobe

AWS molnplattform

Världens största molnplattform - bara ett klick bort. Om du inte dagligen arbetar med molntjänster kan det vara svårt att hålla koll på alla nyheter som ständigt dyker upp, vi hjälper dig.


Maximera nyttan med Microsoft 365

Microsoft 365 är en tjänst som ständigt förändras och förbättras. För att kunna följa med och kunna använda nya bra funktioner och uppdateringar erbjuder Lexicon sin lösning Lexicon 365 - en paketlösning som säkerställer att era medarbetare får möjlighet att använda verktygen i Microsoft 365 optimalt för samarbete och kommunikation.


Maximera nyttan med Microsoft 365

Atea Backup Disaster & Recovery

Tjänsten som hjälper dig att eliminera risken att förlora åtkomst och kontroll över Microsoft 365-data.Urval av Atea Cloud Portals produkter

I Atea Cloud Portal hittar du som kund till Atea ett brett spektra av olika typer av produkter.

Till vänster ser du en översikt och ett urval av möjliga produkter som vi erbjuder dig i Atea Cloud Portal.

Urval av Atea Cloud Portals tjänster

LÄS MER HÄR om Microsoft uppdateringar inom NCE Så har andra gjort - kunder berättar

I Skellefteå blir lättillgänglig information till medborgarnytta

En våg av industriella investeringar är på väg in över Skellefteå. Kommunen möter utvecklingen med en satsning på lättillgänglig information – för bättre medborgarservice och fler oväntade företagsidéer.

Svenska Fönster - Teams

Region Skåne satsar på smartare licenshantering

Det var länge ett tidskrävande arbete för Region Skåne att få koll på hur, var och av vem organisationens it-licenser användes. Med en bättre kontroll sparar regionen nu miljontals kronor i..

Outsourcad it ger fokus på smartare matleveranser

Med outsourcad it och inhyrd CIO kan Pär Forslund fokusera på att göra norra Sveriges livsmedelsleveranser smartare och mer effektiva. Molnplattformen Azure har dessutom gett Kyl- och Frysexpressen Nord en stabil och mer flexibel it-miljö till lägre kostnad.