Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Skapa konto

Driftsinformation för Atea eShop


Skulle du ha problem med eShop tar du i första hand kontakt med Ateas kundtjänst.

För att snabbt kunna hjälpa till behöver vi veta kundnummer, användarnamn samt få en beskrivning av problemet. Skicka gärna med en skärmdump på den vy som du upplever är fel.

Här hittar du även information om servicefönster. Tidpunkt då vi utför underhållsarbete på servrar och nätverk. Det kan t ex vara att installera de senaste uppdateringarna.

 


Nästa servicefönster i eShop - onsdagen den 7 februari

Onsdagen den 7 februari mellan klockan 17:00 - 19:00 utför vi underhålls- och förbättringsarbete av eShop. Under den tiden kan det förekomma tillfälliga störningar. Enstaka användare kan då tillfälligt tappa kontakten med eShop. Om du råkar ut för detta så gör bara refresh och logga därefter in på nytt.  


eShop har fått ny internetadress (URL)

Torsdagen den 28 september, fick eShop en ny internetadress. Bytet innebar att eShop blev en del av Atea.se-domänen, vilket i sin tur gör adressen lättare att komma ihåg.

Ny adress till eShop är:
https://www.atea.se/eshop/ 

Vad betyder det här för dig?
Under en övergångsperiod kommer både den gamla och nya adressen att fungera. Dock inte för kunder med PunchOut-lösningar (se nedan) som inte godtar redirect. Glöm inte att byta ut den gamla adressen till den nya i dina webbläsares favoriter eller på intranätet så snabbt som möjligt.

Kunder med PunchOut-lösningar
Ni som har PunchOut mot eShop har blivit direktkontaktade av oss (antingen direkt eller via er systemleverantör). Skulle ni av någon anledning få problem med inloggning kontaktar ni eshop@atea.se

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till Atea Kundtjänst, tele 020-44 66 00, tonval 1.


Chatten - ny plats och layout

Vår chatt har bytt plats och layout. Ni som har chatten aktiverad hittar den nu i nedre högra hörnet. Ikonen visas när chatten är bemannad och det är helgfria vardagar mellan klockan 8.00 -17.00.

                            

Chatt - layout och positionsförändring