Kundvagn Stäng

Kundvagnen är tom

ATEA.SE
Language
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Driftsinformation för Atea eShop


Skulle du ha problem med eShop tar du i första hand kontakt med Ateas kundtjänst.

För att snabbt kunna hjälpa till behöver vi veta kundnummer, användarnamn samt få en beskrivning av problemet. Skicka gärna med en skärmdump på den vy som du upplever är fel.

Här hittar du även information om servicefönster. Tidpunkt då vi utför underhållsarbete på servrar och nätverk. Det kan t ex vara att installera de senaste uppdateringarna.

 


Kommande servicefönster i eShop - onsdagen den 10:e september 2020

Onsdagen den 10:e september mellan klockan 17:00 - 19:00 utför vi underhålls- och förbättringsarbete av eShop. Under den tiden kan det förekomma kortvariga störningar. Enstaka användare kan tillfälligt tappa kontakten med eShop. Om du råkar ut för detta så gör bara refresh och logga därefter in på nytt.  


2019-12-04 - Atea använder nu OneTrust för dataskyddshantering

Hos Atea värdesätter vi integritet, både för våra kunder och för våra anställda. Vi engagerar oss i dataskydd och efterlevnad av GDPR och för att fortlöpande säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs i förordningen har vi nu valt verktyget OneTrust. I och med införandet av OneTrust kan du nu göra egna inställningar av de kakor som används i eShop. 


Kassan har fått en ny layout


Struktur, överblick, effektivitet och prestanda har varit i fokus när vi har genomfört våra förändringar i kassan. Vi hoppas att den nya layouten kommer att ge er en ännu trevligare inköpsrunda.

Cookie Settings