Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

För lyckade möten i varje rum

För lyckade möten. I alla rum.

Logitech är marknadsledande inom produkter och system för videokonferenser. Ett stort sortiment för både kontors- och hemmamiljöer, fokus på design, kvalité och innovativ teknik har gjort Logitech till ett pålitligt varumärke för videokonferenser och hybrida arbetsplatser. Med Logitech får du lyckade möten. I alla rum.Rally Bar Huddle. För små rum och stora idéer.

Rally Bar Huddle är en allt-i-ett-videokonferenslösning för små mötesrum och små rum. Tack vare AI-videointelligens, avancerad ljudupptagning, brusreducering och kontinuerliga programvaruförbättringar känns mötet tydligt och naturligt för distansarbetare. Dessutom är plastdelarna i Rally Bar Huddle tillverkade av 42% återvunnen konsumentplast.
Rally Bar Mini, allt-i-ett-lösning för små och medelstora rum.

Rally Bar Mini är en exklusiv videobar med digital zoom, pan, tilt och dubbla kameror som kan rama in deltagarna i rummet. Du väljer själv mellan rutnätsvy, talarvy eller gruppvy om du vill få med alla i rummet. Ljudet är kraftfullt och flexibelt med stöd för externa mikrofoner. Inbyggd AI-teknik justerar röstnivåer och filtrerar bort oönskade ljud så att alla låter naturligt och hörs tydligt.Rally Plus, högklassigt och modulärt för stora rum.

Har du ett stort konferensrum? Med Rally Plus uppgraderar du mötesupplevelsen med video i biokvalitet, enastående färg och exceptionell optisk exakthet. Med hjälp av AI, igenkänning av mänskliga figurer och automatiserad pan-tilt-zoom anpassar sig Rally till mötesdynamiken och håller kameran fokuserad. Ett kristallklart ljud gör så att alla röster hörs klart och tydligt. Dessutom kan du lägga till upp till sju mikrofoner.
Rättvisa möten med Logitech Sight.

Bordskameran Logitech Sight gör så att alla i videomötet både syns och hörs. I kombination med en Rally Bar längst fram i rummet förbättras samtalet och ger dig ett bättre möte mellan kontors- och hybriddeltagarna. Logitech Sight har flera kameror som ramar in deltagarna runt bordet och ger den bästa vyn så att alla känner sig lika delaktiga. Sight gör mötet rättvisa.

Tap IP, styr mötet med fingertoppskänsla.

Tap IP är en pekskärmskontroll som låter dig starta mötet snabbt och smidigt, och dela innehåll i videomötesrum trådlöst eller med HDMI-anslutningar. Skärmen är på 10,1 tum, har en diskret design och en rörelsesensor som alltid är redo så att du kan styra mötet med din fingertoppskänsla. Den här produkten passar i alla rum.