Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Logitech för skolor

Logitech för skolor

På Logitech ser vi vårt uppdrag att främja lärande som självklart, bland annat eftersom vi vet att dagens elever är morgondagens innovatörer. Dessutom har vi förståelse för det stöd som utbildare behöver eftersom de har en viktig roll i att vägleda nästa generation.
Din konfiguration, din lösning

Alla är olika och vill olika saker, och det som är rätt och bra för en är galet och uppåt väggarna för en annan, men det är du som bestämmer vad som är rätt för just dig, Vilken plattform ni än använder och vilka produkter du än föredrar, så har vi en lösning som passar. 


För iPad

En iPad är lätt och smidig att använda och bära med sig, och ett robust skydd är ett måste. Rugged Combo 3 klarar uppgiften galant. Dessutom får man ett inbyggt tangentbord med ett justerbart stativ på köpet. Touch-modellen har en styrplatta för ännu större flexibilitet, och med Crayon blir skrivandet och ritandet både enkelt och naturligt.


För Chromebook

Chromebook öppnar världen för elever oavsett om de är hemma eller i klassrummet. Och med externt tangentbord och mus blir det enkelt att hitta rätt placering, i ögonhöjd på rätt avstånd, för att minska anspänningen på ögon och nacke. Ett headset och en webbkamera gör sedan att eleverna lätt kan se och höra varandra och dela och visa sitt arbete.               


För Windows

Med ett headset är det lättare att fokusera på det som ska göras oavsett ämne och uppgift. Ett externt tangentbord gör dessutom arbetet bekvämare och mindre påfrestande för kroppen. För miljöer där fler delar på samma utrustning, är det bra att använda verktyg och tillbehör som tål det dagliga användandet, rengöring och desinfektion.                                 


En mer kreativ skola

En undervisning som kombinerar teknik och kreativitet hjälper eleverna att göra stora framsteg. Här kommer några tips på hur du kan använda tekniken för att få igång och utveckla elevernas fantasi och kreativitet, för att på så vis utveckla sina kognitiva förmågor.

Uttryck
Hjälp eleverna att uttrycka sig på olika sätt med olika tekniker. Digitala pennor, datormöss och tangentbord till att göra begreppskartor, infografik, digitala dioraman och kombinera ord och bild med, och kameror och mikrofoner för att visa, berätta och debattera.

Interaktion
Hjälp eleverna att interagera på nya och varierande sätt. Med hörlurar och mikrofoner för att lyssna, prata, ställa frågor och skapa historier. Fodral och tangentbord som tål att tas med till experiment och labbar, möss och tangentbord för enkel navigering och bra bekvämlighet.

Kontakt
Hjälp elever att koppla upp sig och samarbeta med andra elever och lärare för att utveckla kontakten med andra. Med kameror, headset, mikrofoner, pennor och andra verktyg för att uppträda, presentera, kommunicera och hålla kontakten med nya och gamla vänner.

Läs mer!
Här kan du läsa mer om 15 beprövade teknikidéer för stimulerad kreativitetI hjärtat av den digitala omställningen

I takt med att tekniken har förbättrats och blivit mer lättillgänglig har lösningar som stödjer och förbättrar lärandet blivit allt vanligare. Vi vill inspirera och öppna upp möjligheter så att elever med olika inlärningsstilar och på olika platser kan uppnå sin fulla potential.


Det hybrida klassrummet

Den hybrida verkligheten är här för att stanna. Hur ska skolan se ut? Vilken utrustning krävs? Hur ska undervisningen bedrivas? Det är många frågor att besvara och många utmaningar att ta sig an, men det finns produkter och lösningar som gör det lite enklare. Här har vi samlat några av favoriterna. 


Ergonomi i skolan

Ont i axlar, rygg och nacke är kanske inget man förknippar med barn i skolåldern, men risken finns. När undervisningen digitaliseras är det viktigt att elevers och lärares hälsa och välmående får den uppmärksamhet som krävs. Här är några produkter som fått extra plus för bra ergonomi.                                                       


E-sport och gaming

Det är såklart inte bara under lärarledda lektioner som eleverna lär sig och utvecklas, utan även på raster och på fritiden. En alternativ arena för lärande är digitalt spelande, och Logitech är en ledande leverantör av produkter för e-sport och gaming. Här hittar du några av våra storsäljare.                             


Varför Atea och Logitech?

Oavsett om du arbetar inom utbildning eller i företagssektorn förstår vi vilken teknik du behöver för att göra ditt jobb enkelt och effektivt. Med rätt balans mellan anslutning, mobilitet, säkerhet och samarbete erbjuder vi lösningar som gör skillnad. Och Logitech är den perfekta partnern att göra det tillsammans med.

Hör av dig till din ordinarie Atea-säljare om du vill veta mer om Logitechs produkter och hur de kan hjälpa dig i verksamheten.