Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

HP Wolf Security

CYBERBROTTSLINGAR JOBBAR EFTER KONTORSTID.
DU BEHÖVER SÄKERHET SOM OCKSÅ GÖR DET.

När cyberkriminella siktar in sig på företagets datorer och skrivare så skyddar HP Wolf Security dina medarbetare och ditt företag med ett inbyggt skydd i hårdvaran. Som alltid är igång och alltid håller utkik. Vi är på vår vakt så att du kan fortsätta med ditt jobb – när som helst och var som helst.

VÄRLDENS SÄKRASTE DATORER¹

Sedan pandemin startade har cyberattacker ökat med 400 %. HP Elite-datorer, Workstations och utvalda Pro-datorer levereras med en mängd inbyggda och förinstallerade säkerhetsfunktioner i flera nivåer som skapar en trygghet mot moderna hot för dina medarbetare och team oavsett varifrån de jobbar.

Världens säkraste datorer

EN VANLIG SKRIVARE SOM INTE ÄR ETT VANLIGT MÅL FÖR CYBERATTACKER

När cyberkriminella siktar in sig på skrivarna så försvarar HP Wolf Security ditt nätverk med världens säkraste skrivare². Vårt kontinuerliga hårdvarudrivna skydd och våra tjänster möjliggör en motståndskraftig och gränslös arbetsplats.

Världens säkraste skrivare

HP WOLF PRO SECURITY EDITION

Skydda dina medarbetare och ditt företag med ett inbyggt skydd i hårdvaran. Som alltid är igång och alltid håller utkik.

För företag med överbelastade IT-team eller som helt saknar en dedikerad IT-funktion, erbjuder HP Wolf Pro Security Edition lösningar med kraftfull programvara och tillvalstjänster som motverkar aggressiva cyberattacker. Samarbeta med våra experter eller dra nytta av avancerade verktyg som ger förstärkt endpoint security åt företag i alla storlekar.

Om HP Wolf Pro Security Edition
HP Wolf Security dina medarbetare och ditt företag med ett inbyggt skydd i hårdvaran.

INBYGGD SÄKERHET I HÅRDVARAN

Robust endpoint security inbyggd i HPs datorer och skrivare med flera lager av säkerhet under, i och ovanpå operativsystemet. Vi utrustar dig med bättre motståndskraft från grunden.

BRANSCHLEDANDE PROGRAMVARA FÖR ENDPOINT SECURITY

HP Wolf Security minskar den tillgängliga attackytan och möjliggör återställning på distans efter attacker mot inbyggd programvara (firmware). Från självläkande programvara och minnesbaserad intrångsdetektering, till kontroll av hot genom isolering stärker vi din första försvarslinje.

SÄKERHETSTJÄNSTER FÖR FÖRETAG AV ALLA STORLEKAR

Anpassa tjänster efter ditt företags behov och resurser och ge dig och ditt team åtkomst till experter på cybersäkerhet och kraftfulla analysverktyg.³ Vi kommer med förstärkning till ditt IT-team.

1. Baserat på HP:s unika och omfattande säkerhetsförmågor utan ytterligare kostnad bland återförsäljare av HP Elite-datorer och HP arbetsstationer med Windows och 8:e generationens och högre processorer från Intel® eller AMD Ryzen™ 4000-processorer och högre; HP ProDesk 600 G6 med 10:e generationens och högre processorer från Intel®; och HP ProBook 600 med AMD Ryzen™ 4000- eller Intel®-processorer av 11:e generationen och högre.

2. Påståendet inkluderar HP:s mest avancerade inbäddade säkerhetsfunktioner som är tillgängliga i HP Enterprise- och HP Managed-enheter med den inbyggda programvaran HP FutureSmart 4.5 eller högre. Påståendet är baserat på en undersökning gjord av HP 2019 av publicerade funktioner hos konkurrerande skrivare i samma klass. Bara HP erbjuder en kombination av säkerhetsfunktioner som automatiskt detekterar, toppar och återställer efter attacker med en självläkande omstart, i enlighet med riktlinjerna NIST SP 800-193 för enheters motståndskraft mot cyberattacker.

3. HP:s tjänster säljs separat och styrs av HP:s tillämpliga servicevillkor som tillhandahålls eller hänvisas kunden vid inköpstillfället. Kunder kan ha ytterligare lagstadgade rättigheter enligt gällande lokala lagar och sådana rättigheter påverkas inte på något sätt av HP:s villkor för tjänsten eller HP:s begränsade garanti som medföljer din HP-produkt.