Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Samsung Signage Q-series

Otrolig bild. Tunn design.

Vi säger varmt välkommen till Samsungs nya Signage-serier, QHC, QMC och QBC. Med kraftfull mediaspelare, inbyggd ljussensor och fantastisk bildkvalitet. Det perfekta valet både för stilren skyltning och maxade mötesrum.

Samsung Signage

Nu introducerar Samsung de nya Signage-serierna, de tunnaste av Samsungs UHD Signage-skärmar hittills. Med kraftfull mediaspelare och otrolig bildkvalitet med fantastisk färgåtergivning passar de perfekt för både mötesrum och digital skyltning. De finns i tre olika modellserier, och vilken som passar bäst beror på hur ljust rummet är och hur många timmar om dagen skärmen används.                                                              

Tunn design

De nya Signage-skärmarna är otroligt tunna, endast 28,5mm, och gör dem till de tunnaste skärmarna i Samsungs UHD-utbud. Genom att kombinera skärmarna med Slim Fit Wall Mount kan du enkelt montera dem väldigt nära väggen, och kan göra det både horisontellt och vertikalt. Det går även att kombinera med anpassade benstativ för att placera skärmarna fristående utan montering på vägg.                                                             

Otrolig bild

Signage-skärmarna finns i tre serier och i storlekar mellan 43 och 85 tum. De har en inbyggd ljussensor som gör att ljusstyrkan anpassar sig till rummets ljus, vilket är bra både för synergonomi och energiförbrukning, speciellt i rum med fönster där omgivningens ljus varierar. Den inbyggda mediaspelaren är smidig att använda, och anpassad och kompatibel med flera mjukvaror för skyltning.                                                    

*Ramen är inte kompatibel med QM43C och QM50C

The Frame

Skärmarna i Signage-serierna kan kombineras med en passande ram, the Frame, för att skapa en modern, enhetlig och personlig design av lösningen. Ramarna finns i flera olika färger och träslag och säljs separat. *Ramen är inte kompatibel med QM43C och QM50C.
                  

                                                                                            Övriga tillbehör

Signage-skärmarna finns i tre olika serier och i storlekar från 43 tum upp till 85 tum. Vissa av tillbehören är olika beroende på skärmstorlek. Här hittar du väggfästen, golvstativ, ramar och andra produkter som passar.