Hoppa till huvudinnehåll

White paper | Förläng livslängden för it-produkter

Detta white paper innehåller en lista över åtgärder som medlemmarna i nätverket Leadership for Change har vidtagit för att förlänga livslängden för sina it-produkter och minska förbrukningen av resurser.

Det är med andra ord en lista på åtgärder som prövats och visat sig framgångsrika hos några av Nordens mest framstående organisationer när det kommer till hållbar it. 

White paper: Förläng livslängden för it-produkter

?

Best practices

Kravguiden hero

Så ställer du hållbarhetskrav vid inköp av it-utrustning

Att ställa hållbarhetskrav vid inköp/upphandling av it-lösningar är ditt mest kraftfulla verktyg för att påverka it-branschen i en mer hållbar riktning.

I den här guiden har vi sammanställt våra bästa tips för hur man som inköpare kan ställa krav som både ger effekt och som är hanterbara för den egna organisationen.

Till Kravguiden

Växla upp ert hållbarhetsarbete med dagens teknik

 
Vad är hållbar it och hur kan it-branschen bidra till en mer hållbar värld?

Chiara Selvetti, Director Sustainable Business, pratar om möjligheterna med digitalisering och hur it kommer spela en avgörande roll för att skapa en netto-noll och cirkulär framtid.

VÅRT ANSVAR

Så jobbar vi på Atea med hållbarhet

KUNDCASE, AKTUELLA GUIDER OCH ANALYSER SAMT INBJUDNINGAR TILL EVENT

Bli först med det senaste inom hållbar it

Varför Atea

✔️ Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och system-integration. 

✔️ Vi finns nära dig

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. 

✔️ Samarbete

Vi har strategiska partnerskap med ledande globala it-leverantörer. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

✔️ Ansvarstagande

Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.