Tillbaka till Karriär

Lediga jobb

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Logga in - Skapa en profil, uppdatera din befintliga eller gör en intresseanmälan.

Jag vill bli informerad när det dyker upp nya jobbmöjligheter hos Atea!

Talent Network

Genom att bli medlem i vårt Talent Network förbättrar du din jobbsökning samt ansökningsprocess. Vi ser fram emot att hålla kontakten med dig, vare sig du väljer att ansöka till en tjänst eller endast lämna din information. 

Bli medlem här

Hittade du ingen tjänst?

Håll utkik på denna sida eller skicka in en spontanansökan här

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer