Hoppa till huvudinnehåll

Vi är The Place To Be

Ta plats i ett lag med kollegor som vill mer. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Lokala utbildningar

År 2022 kommer det att saknas 70 000 it-kunniga medarbetare i svenska verksamheter om vi inte agerar nu. Som en av de största it-arbetsgivarna i Sverige är Atea fast beslutna att bidra till att lösa kompetensbristen i branschen. Därför stöttar man nu fler lokala yrkesutbildningar runtom i landet.

Läs om lokala utbildningar

Karriär inom Atea Managed Services

Atea Managed Services

Trivs i en roll där du ansvarar för drift av verksamhetskritisk it till många stora organisationer? 

Är du intresserad av hur den senaste cloud-teknologin hjälper våra kunder få en säker drift?

Läs om Ateas driftorganisation och lediga jobb just nu.

👉 Utforska området Managed Services

Din framtid som konsult

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1 000 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

👉 Mer om konsultrollen på Atea

Atea Campus

För dig som är student

Är du nyfiken på en karriär inom it?

Vi bygger Sverige med it och vill göra det tillsammans med dig. Här hittar du information om vad vi kan erbjuda dig som student. Se var du kan träffa oss på högskolor och universitet för att prata karriär. Det kan handla om allt ifrån lediga tjänster till exjobb och vårt eftertraktade traineeprogram. 

👉 Utforska mina möjligheter

Grupp medarbetare på Atea

The place to be

Det är viktigt att du som medarbetare har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på.  

Vi vill:
  • se dig utvecklas
  • ge dig rätt ersättning
  • att du ska må bra
  • hjälpa dig till ett lägre klimatavtryck
  • hjälpa dig med balans i livet
  • trygga din framtid

Läs mer om våra förmåner

Stora A – vår kraftsamling

För att driva förändring behöver man jobba långsiktigt och samtidigt sätta tydliga och mätbara mål.

Därför har vi samlat våra högst prioriterade hållbarhetsmål i vår strategiska treårsplan under namnet Stora A, vilket står för Ansvarstagande Atea och som engagerar hela företaget i frågorna.

Det handlar om ansvar på tre nivåer; hos oss själva som medarbetare, i affärer med våra kunder och som tongivande aktör i samhället. 

Läs om vårt hållbarhetsarbete

Sverige är fantastiskt!

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Ett land som tidigare generationer har byggt med hårt arbete och starka visioner. Vi har all anledning att vara tacksamma.

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Mer om Atea

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer