Hoppa till huvudinnehåll

Vi vill vara The Place To Be

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvar ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

I vårt arbete med att vara The Place To Be vill vi presentera vårt löfte till dig.

Hur är vi The Place To Be?

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens och medarbetarnas behov

Vi tror på laget och belönas som ett lag via gemensam möjlighet till kvartalsbonus samt vinstdelning.

På frågan i medarbetarundersökningen om man kan tänka sig att rekommendera Atea som arbetsgivare ligger vi långt över snittet i branschen.

I vårt Atea Career Program har man som medarbetare möjlighet att utveckla sig inom Atea och ta nästa steg.

Hur vi lever våra värderingar är en lönekriterium hos oss.

Alla chefer går ett ledarskapsprogram med fokus på det coachande ledarskapet.

Varje år nominerar medarbetare kollegor som gjort det där lilla extra. De utvalda blir sedan en del av Atea Champions Club och får åka iväg på en resa tillsammans.

Vi arbetar aktivt för att vara platsen där våra medarbetare känner tillhörighet, värdesätts för sin kompetens och för dem de är.

 

TP2B

Gör skillnad. Du också̊.

Vi vill se dig växa!

En av de stora fördelarna med att jobba på Atea är att vi går i takt med omvärldens förändringar, precis som våra kunder. Det betyder att nya möjligheter hela tiden öppnar sig för den som investerar tid i sin egen utveckling.

Ett centralt verktyg för din egen professionella utveckling är MAP-samtalet (Mål, Ansvar och Prestation) med din chef. Tillsammans skapar ni en plan som ger dig förnyelse, djup, utmaningar, trygghet eller variation under det kommande året. Allt i linje med Ateas strategi och resa framåt.

Du har alla möjligheter att påverka hur din framtid kommer se ut så fundera på det här - Vad behöver du för att känna dig peppad, energifylld, inspirerad och engagerad i ditt arbete framåt? Vad vill du få ut av din utveckling och på vilket sätt vill du utvecklas tillsammans med Atea?

Vi vill se dig växa

Atea vill ha branschens bästa ledare

Som ledare inom Atea är man en förebild och en viktig nyckelperson i vårt gemensamma arbete för att stärka medarbetarskapet, ledarskapet och företaget.

Så ser några av ledarna på Atea på sitt ledarskap

Karriär företag 2022

Ansvar

Vårt hållbarbarhetsarbete

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har. Ett sådant exempel är behovet av att minska mängden elektronikavfall där livscykelhantering är en av de viktigaste lösningarna.

Vårt ansvar

Vår mission

Vår mission

Vi bygger Sverige med it. Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners.

Läs mer om hur vi bygger Sverige med it

Vår vision

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad. Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag.