Tillbaka till Karriär

Traineeprogram på Atea

Som Trainee hos oss ges du en unik möjlighet att komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss.

Du kommer under din tid hos oss att spendera tid på flera olika avdelningar för att få en bred insyn i bolaget och för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att lära känna Atea från insidan.

Sittande från vänster: Sara Sahlquist, Linda Jivsäter
Stående från vänster: Hussein Alawi, Alexander Liljeskär, Jakob Ingvarson

Parallellt med detta kommer du att ingå i ett utvecklingsprogram. För att guida dig i ditt dagliga arbete har du även en Fadder på respektive avdelning du kommer att vara på som ser till att du kommer in i arbetet som typiskt består av deltagande i olika av projekt men också att driva egna projekt och uppdrag.

Under din traineeperiod skapar du ett kontaktnät inom Atea och på så sätt marknadsför du dig och dina kunskaper. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din fasta placering dels på din inriktning och dina ambitioner och även var i organisationen det finns möjligheter. 

Perioden är under 10 månader med start i början av september varje år.

Hur är egentligen livet som trainee på Atea?

Här får ni lära känna 2019-2020 års traineer och höra vad dem gjort hittills, vad de lärt sig och tips för er som vill söka till nästa den sjätte årskullen. 

Klicka här för att läsa om årets traineer

Din karriär på Atea

På traineeprogrammet påbörjar du din resa mot att bli en av våra stjärnor inom försäljning, it-arkitektur, projektledning eller systemutveckling. Oavsett inriktning så vill vi att du har drivet och vill vara med och bygga Sverige med it.

Alla traineer från att vi startade vårt traineeprogram

 

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer