Välkommen till My Atea

Som en del i vår digitala resa skapar vi en plattform för våra kunder. Där har vi samlat allt som rör er relation med oss. Vi kallar den My Atea.

Vill du testa vår nya kundplattform?

Vi strävar efter att skapa en enklare och mer relevant digital kundresa i ett snyggt och lättnavigerat gränssnitt. My Atea är en produkt under utveckling och idag kan en användare göra följande:

  • Se orderhistorik
  • Se fakturahistorik
  • Se leveransstatus
  • Skapa och följa serviceärenden
  • Få nyheter och inbjudningar till events

Målet är att My Atea ska förenkla er arbetsvardag, er dialog med oss ska bli effektivare och korrekt information ska delges i rätt tid.

My Atea är sammankopplat med en inloggning till Atea eShop. Detta säkrar upp att varje användare får korrekta rättigheter kopplade till sitt konto. Plattformen är responsiv, vilket innebär att layouten anpassas för den enhet som du loggar in ifrån. Vi arbetar kontinuerligt på att utveckla funktioner för att skapa ännu mer värde för dig som användare.

Välkommen att anmäla ditt intresse nedan!

Vilka funktioner kommer att finnas i My Atea?

I nedan illustration vill vi visa på visionen om My Atea. Allt på ett ställe, en sömlös kundresa. Klicka på plustecken så får du veta mer om varje funktion.

Vill du börja använda My Atea?

Du har möjlighet att börja använda Beta-versionen av My Atea redan idag. Det innebär att du är med och driver utvecklingen av portalen framåt. Välkommen att ansöka om access! 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer