Hoppa till huvudinnehåll

Ge dina medarbetare en flexibel arbetsplats

I den flexibla arbetsplatsen behöver du kunna samarbeta smidigt för att frigöra tid. Du behöver enkelt komma åt dina filer, dela information och kommunicera med kollegor och andra parter på ett säkert sätt. Arbetsplatsen ska alltid fungera oavsett var du befinner dig. Vi samarbetar med flera olika partners för att hitta den bästa lösningen för er nya flexibla arbetsplats.

OFFENTLIG SEKTOR

Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor.

Apple för företag

Apple för företag

Vi har tjänster för alla Apples produkter inklusive; livscykelhantering, finansiering, säkerhet, support, och teknisk kunskap för driftsättning av iPhone, iPad och Mac i alla verksamheter.

Microsoft 365

I samarbete med Microsoft hjälper vi verksamheter att få en enklare och produktivare arbetsvardag, oavsett om du sitter på kontoret, hemma eller ute på fältet.

Lär känna några av våra konsulter

Fredrik

Fredrik Wendel-Persson
Produktivitetskonsult, Helsingborg

Vaya

Vaya Chourmouzi
Systemkonsult, Borås

Mariya

Mariya Trusova
Produktivitetskonsult, Malmö

Hållbar livscykelhantering

En hållbar livscykelhantering är ingen tjänst eller en lösning, det är ett strategiskt förhållningssätt där en verksamhet skapar förutsättningar och riktlinjer för hur man planerar, värderar och prioriterar samtliga delar i en livscykelhantering av digitala enheter.

Den flexibla arbetsplatsen

Vad är egentligen en flexibel arbetsplats?

Allt fler medarbetare arbetar flexibelt och trivs med det. Samtidigt ökar förväntningarna på att arbetsplatsen ska underlätta den nya arbetsvardagen. Över hela världen uppskattar man att upp till 60 % av arbetstiden spenderas någon annanstans än på kontoret, och så mycket som 50 % använder en smartphone eller surfplatta som sitt primära arbetsverktyg.

Genom att välja smarta, digitala lösningar blir verksamheten mer tillgänglig och realiserar sin fulla potential. 

Rådgivning inom flexibel arbetsplats

För att få ut optimal nytta av dina it-investeringar är det viktigt att investeringen harmoniserar med era affärsmål och bidrar till att skapa bra affärsvärde för din verksamhet.

På Atea har vi expertis på alla nivåer i processen. Våra rådgivare har en gedigen förståelse för teknik, hög kompetens och lång erfarenhet på både strategisk och operativ nivå. Vi analyserar din IT-infrastruktur, kartlägger dina behov, tar fram förslag på nya lösningar, leder projektet och utvärderar i efterhand. Allt detta i nära samarbete med dig som kund.

VI HAR ALLT DITT FÖRETAG KAN TÄNKAS BEHÖVA

Datorer, bildskärmar, mobiltelefoner och mycket, mycket mer

Hur kan jag hjälpa er verksamhet?

Cecilia Lindhagen
Cecilia Lindhagen
Chef Digital Workplace

Cecilia har jobbat 20 år i branschen med roller som specialistsäljare, nyckelkundsansvarig, försäljningschef och nu som affärsområdeschef. Området Digital Workplace ligger henne varmt om hjärtat eftersom det handlar om människor och deras möjligheter till en bra arbetsmiljö. Arbetet står för så mycket i våra liv och det är viktigt att det känns bra.

KUNDCASE, AKTUELLA GUIDER OCH ANALYSER SAMT INBJUDNINGAR TILL EVENT

Bli först med det senaste inom flexibel arbetsplats