Hoppa till huvudinnehåll
Atea är Apple Authorised Enterprise Reseller. Till oss kan du vända dig oavsett vad du behöver rörande Apple.

Vi har tjänster för alla Apples produkter inklusive; livscykelhantering, finansiering, säkerhet, support, och teknisk kunskap för driftsättning av iPhone, iPad och Mac i alla verksamheter.

Vår specialitet är att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av Apple plattformen.

Tack vare många års erfarenhet av att utveckla appar och har vi hjälpt organisationer och företag med appbaserade lösningar som digitaliserat och effektiviserat deras verksamhet. Vi är övertygade om att även du kan göra detta. 

Två leende kvinnor framför en Macbook

Alla borde få jobba på den dator som man gillar bäst

Men så är det inte idag. Många gånger beror det på gamla sanningar som inte längre stämmer. Därför vill vi på Atea stötta dig som jobbar med it, så att du snabbt får hjälp med utbildning, integrering och managering. Det ska vara tryggt, enkelt och säkert att erbjuda fritt val.

Fritt val

Ge medarbetarna de bästa verktygen

Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ via Apple Finance.
Med nya finansieringslösningar är det enklare än någonsin att på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt föra in Apple-produkter i er organisation eller institution.

  • Innovativa betalningsstrukturer
  • Enkla och tydliga kontrakt
  • Flexibla villkor
  • Ta vara på restvärdet

Minimala avbrott med AppleCare for Enterprise

Telefoner och datorer är mer eller mindre våra viktigaste arbetsverktyg idag, därför är det viktigt att dina slutanvändare får den professionella hjälp de behöver när de har kört fast. Apple Care for Enterprise hjälper dina användare oavsett om det gäller en fråga om hur du använder produkten, eller den dagen olyckan är framme.

Hårdvaruservice på plats världen över

Du kan välja om du vill ha servicetäckning på plats i två, tre eller fyra år från inköpsdatumet för hårdvaran, beroende på vilket avtal du väljer. Om du får problem med hårdvaran under den tiden ser AppleCare for Enterprise till att du snabbt kommer igång igen. Du kan välja att få service på plats redan nästa arbetsdag eller att få service hos ett valfritt auktoriserat Apple-serviceställe i Apples världsomspännande nätverk.

Ytterligare reparation eller byte av enhet

Förutom hårdvaruskydd på plats kan du dessutom, oavsett skäl och utan extra avgift, låta reparera upp till 4 procent av Mac-datorerna och Apple-skärmarna eller upp till 10 procent av iPad- och iPhone-enheterna som täcks av avtalet. I de flesta fall kan Apple reparera eller byta ut enheten redan inom en arbetsdag. 

Support för slutanvändare 

Med AppleCare for Enterprise kan du minska arbetsbelastningen för företagets interna supportavdelning genom att ge slutanvändarna tillgång till obegränsad teknisk telefonsupport dygnet runt. Apple erbjuder teknisk support för Apples hårdvara och operativsystem, Apple-appar som Keynote, Pages och Numbers samt för personliga konton och inställningar. 

 

Applecare enterprise

Applecare enterprise

All support samlad på ett ställe

Eftersom Apple har skapat hårdvaran, operativsystemet och många av apparna är Apple-produkterna fullständigt integrerade system. Det är bara med AppleCare-produkter som du får direkt tillgång till service och support av Apple-experter. Många problem kan enkelt lösas med ett enda telefonsamtal.

Apple Care+ är en försäkring som hjälper dig när olyckan är framme.

 

Köp dina Apple-produkter hos oss

När medarbetarna har tillgång till effektiva och intuitiva arbetsredskap ökar både trivseln och engagemanget. Det gäller inte minst när det är bråttom och saker och ting behöver gå undan. Då måste den tekniska utrustningen bara fungera – och det är en av anledningarna till att allt fler organisationer väljer Apple.

Mac och Macbook

Mac och MacBook
Låter dig jobba på ett sätt som passar dig.

iPhone

iPhone
Det finns en iPhone bara för dig.

iPad

iPad
Mångsidighet. Enkelhet. Över hela linjen

Apple Watch

Apple Watch
Det finns en Apple Watch för alla. 

Fråga mig om Apple

Jesper Andersson
Jesper Andersson
Partneransvarig Apple

Jesper jobbar som Partneransvarig för Apple och har varit verksam inom it-branschen sedan 2001. I sina tidigare roller har han skaffat sig en bred kompetens kring klienthantering på större företag samt med att bygga lösningar som stöttar produkten under hela livscykeln. Sista åren har fokus varit på Apple och deras ekosystem samt att Jesper brinner för att hitta lösningar på alla problem tillsammans med våra kunder och partners.

Varför Atea

✔️ Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och system-integration. 

✔️ Vi finns nära dig

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. 

✔️ Samarbete

Vi har strategiska partnerskap med ledande globala it-leverantörer. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

✔️ Ansvarstagande

Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.