Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Apple iPhone

Det finns en iPhone bara för dig.

Snabb prestanda i allt du gör. Avancerade kameror. Inbyggt integritetsskydd. Snygg design som tål tuffa tag. Och generös batteritid. Du kommer inte vilja vara utan din nya iPhone.

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro

Proffs in i minsta detalj.

iPhone 14

iPhone 14

Full av fantastiska funktioner.

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus

Det här är stort.

iPhone 13

iPhone 13

Så mycket mer än mycket snabbare.

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini

Färgstark. Urstark.
Och knappt en handfull.

iPhone 12

iPhone 12

Så mycket mer än mycket snabbare.

Apple iPhone SE

iPhone SE

Liten på utsidan.. Stor på insidan.

AirPods Pro - Magi för dina öron.

AirPods (tredje generationen) har personanpassat rumsligt ljud som gör att ljudet placeras runt omkring dig1 och längre batteritid2. De tål svett och vatten och ger en ljudupplevelse som är helt magisk.3

De viktigaste funktionerna 
 • Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning placerar ut ljudet runt omkring dig1
 • Universell passform
 • Med trycksensorn kan du styra uppspelningen och ta emot och avsluta samtal
 • AirPods och laddningsetuiet tål svett och vatten3
 • Lightning-laddningsetui eller MagSafe-laddningsetui
 • Upp till 6 timmars lyssning2
 • Upp till 30 timmars sammanlagd lyssning.2
 • Snabb åtkomst till Siri – säg bara ”Hej Siri”4
 • Enkla att ställa in, känner av om de sitter i öronen och växlar automatiskt mellan enheter5
 • Lyssna tillsammans i två uppsättningar AirPods från iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV6
 • Avståndsvisning för AirPods med Hitta
Visa produkter

Apple AirPods


iOS 16

iOS 16 bjuder nu på ännu fler sätt att skräddarsy din enhet, kommunicera och dela. iOS 16 förstärker iPhone med helt nya personligt anpassade funktioner och mer avancerad intelligens. iOS 16 innehåller ett antal förbättringar i många appar, en helt ny Home-app och förbättrade funktioner för att hålla koll på integriteten. Med följer även en helt ny låsskärm, med nya typsnitt, färger och teman.

En iPhone ger en speciell upplevelse

En iPhone är inte bara snabb, smart och lätt att använda. Den har dessutom en robust design och avancerade integritets- och säkerhetsfunktioner. Alla modeller har en bra kamera, en knivskarp Retina-skärm, ultrasnabb trådlös teknik och lång batteritid. Och allt styrs av Apples operativsystem iOS, som ger en användarvänlig, kraftfull och helgjuten iPhone-upplevelse.

Effektivisera verksamheten

Det finns många fördelar med att välja iPhone som företagstelefon. En iPhone är nämligen mycket mer än bara en vanlig mobiltelefon. Den har användarvänliga och intuitiva funktioner som alla klarar av – även de som tycker att IT är krångligt och komplicerat. En av de största fördelarna med en iPhone är att den fungerar sömlöst med andra enheter. När du är på språng kan du sköta dina arbetsuppgifter med din iPhone och sedan återuppta ditt arbete när du är tillbaka framför din MacBook på kontoret. När alla enheter fungerar på samma sätt uppstår sällan tekniska problem. Tvärtom blir det lättare för alla medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter. 

Vilken iPhone-modell föredrar du?

Alla iPhone-modeller har mycket gemensamt, men det finns också en hel del som skiljer dem åt. Vilken modell du föredrar att jobba med är helt upp till dig. Kanske den senaste modellen med de senaste funktionerna och den bästa kameran är det bästa valet för företaget? Eller kanske någon av de tidigare modellerna, om priset är viktigt? Möjligheterna är många, och oavsett vilken iPhone-modell du väljer får du garanterat en smartphone av högsta klass.

iPhone 14 Pro Max och iPhone 14 Pro.
Bortom Pro.

iPhone 14 Pro Max och iPhone 14 Pro. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48 MP. Upplev iPhone på ett helt nytt sätt med Dynamic Island och en skärm som alltid är på. Kraschdetektering, en ny säkerhetsfunktion som ringer efter hjälp när du inte kan.  A16 Bionic, det ultimata smartphonechippet. Redo för 5G.

iPhone 14 och iPhone 14 Plus.
Nästa stora sak. Och en ännu större.

iPhone 14 och iPhone 14 Plus. Blixtsnabbt A15 Bionic-chip och snabbt 5G. Enastående batteritid och en superstjärna till kamera. Det tåligaste glaset i en smartphone och en hemknapp med säker Touch ID. Enkelkamerasystem med 12 MP-huvudkamera och FaceTime HD-kamera med 7 MP. Hemknapp med Touch ID för säker autentisering.

iPhone 13 och iPhone 13 mini.
Din nya superkraft.

iPhone 13 och iPhone 13 mini. Avancerat dubbelkamerasystem. Blixtsnabbt A15 Bionic-chip. Ett stort språng för batteritiden. Tålig design. Och ljusstarkare 6,1- och 5,4-tums Super Retina XDR-skärmar. Cinematiskt läge ställer in kort skärpedjup och skiftar fokus automatiskt i dina videor. Dubbelkamerasystem med 12 MP (huvudkamera och ultravidvinkel).

iPhone 12.
Mycket mer än mycket snabbare.

iPhone 12. Med supersnabbt 5G och kraftfullt A14 Bionic-chip. Avancerat dubbelkamerasystem. Och en kristallklar 6,1-tums Super Retina XDR-skärm där du kan se allt in i minsta detalj. Branschledande slitstyrka med Ceramic Shield och vattentålighet. MagSafe-tillbehör går snabbt att sätta fast och ger snabbare trådlös laddning. 

iPhone 11.
Upphöjd till 11.

iPhone 11. Filma i 4K, ta vackra porträtt och vidsträckta landskapsbilder med dubbelkamerasystemet. Ta dina bästa mörkerbilder med nattläget. Upplev verklighetstrogna färger i bilder, videor och spel på 6,1-tums Liquid Retina-skärmen. Dra nytta av otrolig prestanda med A13 Bionic för spel, förstärkt verklighet (AR) och fotografering. Gör mer och ladda mindre med ett batteri som räcker länge.

Rumsligt ljud fungerar med filmer, tv-program och videor i appar som stöds. För att skapa en personlig profil krävs en iPhone med TrueDepth-kamera.

Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

AirPods (tredje generationen) är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten samt IPX4-märkta. Graden av tålighet mot vatten och svett är inte permanent.

4 Det är inte säkert att Siri är tillgänglig på alla språk och i alla områden. Funktioner kan variera mellan olika områden. Internetanslutning krävs. Avgifter för mobildata kan tillkomma.

5 Kräver ett iCloud-konto och en kompatibel Apple-enhet med den senaste versionen av operativsystemet.

6 Fungerar med iPhone 8 eller senare och iPod touch (sjunde generationen) med den senaste versionen av iOS samt med iPad Pro 12,9 tum (andra generationen eller senare), iPad Pro 11 tum, iPad Pro 10,5 tum, iPad (femte generationen eller senare), iPad Air (tredje generationen eller senare) och iPad mini (femte generationen eller senare) med den senaste versionen av iPadOS.