Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Om Apple Mac och MacBook

Massor av kraft ger massor av produktivitet

Gör dina största projekt till verklighet. Alla Mac-modeller har enastående prestanda så att du kan skapa avancerade kalkylblad, skapa enastående presentationer eller jobba med flera projekt samtidigt.

Apple MacBook Air

MacBook Air

Kraften är lätt att bära.

Apple MacBook Pro 13"

MacBook Pro 13"

Ett fullblodsproffs.

Apple MacBook Pro 16"

MacBook Pro 14 16"

Världens mest kraftfulla MacBook.

Apple iMac

iMac

Hela paketet. Stiligt inslaget.

Apple iMac Pro

iMac Pro

All kraft till proffsen.

Apple Mac Mini

Mac Mini

Nu förändras allt. På insidan.

Apple M1-chip

Upplev en enorm prestandaförbättring med det nya Apple M1-chippet som nu finns på MacBook Air, 13-tums MacBook Pro och Mac mini. Det nya M1-chippet har designats av Apple och där integreras processorn, grafikprocessorn, Neural Engine, I/O och mycket mer på ett enda litet chip, fullpackat med förbluffande 16 miljarder transistorer. Otrolig prestanda, egenutvecklad teknik och revolutionerande energieffektivitet. Framtiden för Mac. Välkommen

Apple M1-chip - en enorm prestandaförbättring

AirPods Max.
Den ultimata ljudupplevelsen.

AirPods Max är en helt ny typ av over-ear-hörlurar. Ett Apple-designat element ger högupplöst ljud. Varje detalj, från öronkuddarna till textilnätet, har utformats för en suverän passform. Marknadens bästa aktiva brusreducering blockerar ljud utifrån, men du kan släppa in det med hjälp av transparens.

Viktiga egenskaper
  • Viktiga egenskaperApple-designat dynamiskt element ger ett högupplöst ljud
  • Aktiv brusreducering blockerar ljud utifrån så att du kan låta dig uppslukas av musiken
  • Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig
  • Rumsligt ljud som dynamiskt följer huvudets rörelser ger ett bioliknande surroundljud1
  • Beräknat ljud kombinerar Apples egen akustiska design med Apples H1-chip och programvara som ger banbrytande ljudupplevelser
  • Utformade med textilnät på bygeln och öronkuddar av minnesskum för suverän passform
  • Enkelhetens magi – lätta att koppla in, känner av om de sitter på huvudet och växlar sömlöst mellan enheter2
  • Du kan enkelt streama ljud till två uppsättningar AirPods från iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV
  • Aktiv brusreducering för en omslutande lyssningsupplevelse
Visa produkter


Apple AirPods Max

macOS Ventura.
Mycket smartare. Mycket roligare. Mycket mer.

Allt du brukar göra på din Mac blir ännu bättre med macOS Ventura. Du får nya kraftfulla sätt att dela och samarbeta på i dina favoritappar, kan fördjupa dig i spel på helt nya nivåer och dra full nytta av dina andra enheter. Du får så mycket mer. Och så mycket mer gjort.

Alla verktyg du behöver

Med en dator från Apple har du alltid de verktyg du behöver nära tillhands, oavsett vilken arbetsuppgift du har framför dig. När du köper en av Apples datorer ingår iWork, ett kontorspaket som innehåller Pages, Keynote och Numbers, tre fantastiska program. Med dessa verktyg är du väl rustad för arbetsdagen, oavsett om du behöver ett ordbehandlingsprogram, ett program för att skapa presentationer eller om du behöver ett kalkylblad. Du får också tillgång till suveräna video- och bildredigeringsprogram som är specialutvecklade för Apples operativsystem, vilket gör att du väldigt sällan kommer att uppleva några felmeddelanden när du arbetar. Dessutom har du tillgång till mängder av användarvänliga appar i App Store, som gör din Mac ännu trevligare att jobba med.

Gör det lätt att jobba tillsammans – var för sig

Om du och dina kollegor arbetar med produkter från Apple kan ni enkelt dela dokument mellan alla enheter. Även om ni använder varsin MacBook kan ni enkelt arbeta med samma projekt utan att få problem med formateringen. Ni delar alltid samma upplevelse, oavsett vilka Apple-produkter ni använder. Med en dator från Apple blir det mesta lättare, både när du samarbetar och jobbar med egna uppgifter. Om din kollega skickar ett e-postmeddelande om ett möte som ska ske på ett visst datum och klockslag skapas automatiskt en kalenderpåminnelse åt dig. Eller om din kollega skickar ett iMessage till dig, så kommer det både till din iPhone och till din Mac. På så sätt är du alltid lätt att nå, oavsett vilken enhet du arbetar på för tillfället.

En säkrare dator

När du använder produkter från Apple kan du känna dig trygg med att ingen data går förlorad. Dataskydd har alltid haft högsta prioritet på Apple. Tack vare att Apples dator från grunden är byggda med en hög säkerhetsnivå i åtanke behöver du vanligtvis inga antivirusprogram när du arbetar på en MacBook eller en iMac. Det är bland annat därför som många väljer en Mac som jobbdator.

Skräddarsy datorn efter dina behov

Oavsett vilken typ av Mac du väljer får du en jobbdator med hög kvalitet, intuitiva och användarvänliga funktioner och mängder av verktyg som underlättar arbetet. Du kan även anpassa din nya Mac så att du får precis den dator du vill ha redan från början. Välj processor, minne och lagringskapacitet efter dina behov.

Skräddarsy datorn efter dina behov

Oavsett vilken typ av Mac du väljer får du en jobbdator med hög kvalitet, intuitiva och användarvänliga funktioner och mängder av verktyg som underlättar arbetet.

Du kan även anpassa din nya Mac så att du får precis den dator du vill ha redan från början. Välj processor, minne och lagringskapacitet efter dina behov.

MacBook Air. MacBook Pro 13 tum.
Superladdade med M2

Det nya M2-chippet gör MacBook Pro 13 tum och helt nya MacBook Air mer kapabel än någonsin för företag. Ändå är de otroligt lätta och batteriet räcker hela dagen. Så alla team från försäljning till ekonomi kan få mer gjort och samarbeta kring vad som helst, var som helst.

MacBook Pro.
Full av kraft. Jobbar hårt.

MacBook Pro levererar prestanda på en helt ny nivå så att medarbetarna kan överträffa sig själva. Välj det kraftfulla M1 Pro-chippet eller ännu kraftfullare M1 Max – båda ger superkrafter vid krävande arbetsflöden och otrolig batteritid. Och med en fängslande 14-tums eller 16-tums Liquid Retina XDRskärm och en hel uppsättning portar kan teamen få ännu mer gjort med MacBook Pro, var de än är.

iMac.
Allt i ett för medarbetare som ger allt.

Tack vare M1-chippet är iMac ofattbart tunn och otroligt kompetent. Gjord för att göra ditt företag gränslöst produktivt och passa in i alla verksamheter. Fängslande 24-tums Retina 4,5K-skärm med stort färgomfång (P3) och en ljusstyrka på 500 cd/m². Ofattbart tunn design, 11,5 mm, i levande färger.

Mac Mini.
Enorm produktivitet På liten yta.

Mac mini med M1-chippet ökar produktiviteten. Upp till tre gånger snabbare processor, upp till sex gånger snabbare grafikprocessor och en kraftfull Neural Engine för upp till 15 gånger snabbare maskininlärning. Presterar som en torndator. Utan torn.

Mac Studio.
Massivt produktiv. Otroligt kompakt.

Mac Studio. Ett extremt kompakt kraftpaket med massor av anslutningsmöjligheter för den perfekta studion. Med superkrafter från det blixtsnabba M1 Max-chippet eller M1 Ultra. Så att alla team kan ta kreativiteten ett steg längre.

1 Rumsligt ljud fungerar med filmer, tv-program och videor i appar som stöds. För att skapa en personlig profil krävs en iPhone med TrueDepth-kamera.

2 Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på apple.com/se/batteries.