Om Apple Mac och MacBook

Massor av kraft ger massor av produktivitet

Gör dina största projekt till verklighet. Alla Mac-modeller har enastående prestanda så att du kan skapa avancerade kalkylblad, skapa enastående presentationer eller jobba med flera projekt samtidigt.

Apple MacBook Air

MacBook Air

Slående tunn och snabb.

Apple MacBook Pro 13"

MacBook Pro 14"

Den ultimata bärbara proffsdatorn.

Apple MacBook Pro 16"

MacBook Pro 16"

Världens mest avancerade bärbara Mac.

Apple iMac

iMac

Mer kraft. Lika färgstark.

Apple Mac Studio

Mac Studio

Förvandla vad du vill till en studio. 

Apple Mac Mini

Mac Mini

Storlek mini. Mäktig prestanda. 

Apple M3-chip

Apple M3 Pro-chippet, med en upp till 12kärnig processor och upp till 18kärnig grafik, använder hårdvaruaccelererad strålspårning och ger fantastisk prestanda för krävande arbetsflöden som att manipulera panoramabilder i gigapixelstorlek eller kompilera miljontals rader med kod. M3 Max, med en upp till 16kärnig processor och upp till 40kärnig grafik, ger extremt hög prestanda för de flesta avancerade arbetsflöden som rendering av intrikat 3D-innehåll eller utveckling av maskininlärningsmodeller med miljarder parametrar. 

Apple M3-chip - en enorm prestandaförbättring

AirPods Max.
Den ultimata ljudupplevelsen.

AirPods Max är en helt ny typ av over-ear-hörlurar. Ett Apple-designat element ger högupplöst ljud. Varje detalj, från öronkuddarna till textilnätet, har utformats för en suverän passform. Marknadens bästa aktiva brusreducering blockerar ljud utifrån, men du kan släppa in det med hjälp av transparens.

Viktiga egenskaper
  • Viktiga egenskaper Apple-designat dynamiskt element ger ett högupplöst ljud
  • Aktiv brusreducering blockerar ljud utifrån så att du kan låta dig uppslukas av musiken
  • Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig
  • Rumsligt ljud som dynamiskt följer huvudets rörelser ger ett bioliknande surroundljud1
  • Beräknat ljud kombinerar Apples egen akustiska design med Apples H1-chip och programvara som ger banbrytande ljudupplevelser
  • Utformade med textilnät på bygeln och öronkuddar av minnesskum för suverän passform
  • Enkelhetens magi – lätta att koppla in, känner av om de sitter på huvudet och växlar sömlöst mellan enheter2
  • Du kan enkelt streama ljud till två uppsättningar AirPods från iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV
  • Aktiv brusreducering för en omslutande lyssningsupplevelse
Visa produkter


Apple AirPods Max

macOS Sonoma
Mer kraftfull, ännu roligare.

macOS Sonoma gör din Mac mer personlig, mer kraftfull och ännu roligare att använda. Du får information på nya smidiga sätt, kan spela med högre prestanda, och du kan hålla bättre presentationer under videomöten. Med den nya funktionen Presentatörsöverlägg, kan du nämligen synas i bild samtidigt som du delar din skärm. Fiffigt va?!

Alla verktyg du behöver

Med en dator från Apple har du alltid de verktyg du behöver nära tillhands, oavsett vilken arbetsuppgift du har framför dig. När du köper en av Apples datorer ingår iWork, ett kontorspaket som innehåller Pages, Keynote och Numbers, tre fantastiska program. Med dessa verktyg är du väl rustad för arbetsdagen, oavsett om du behöver ett ordbehandlingsprogram, ett program för att skapa presentationer eller om du behöver ett kalkylblad. Du får också tillgång till suveräna video- och bildredigeringsprogram som är specialutvecklade för Apples operativsystem, vilket gör att du väldigt sällan kommer att uppleva några felmeddelanden när du arbetar. Dessutom har du tillgång till mängder av användarvänliga appar i App Store, som gör din Mac ännu trevligare att jobba med.

Gör det lätt att jobba tillsammans – var för sig

Om du och dina kollegor arbetar med produkter från Apple kan ni enkelt dela dokument mellan alla enheter. Även om ni använder varsin MacBook kan ni enkelt arbeta med samma projekt utan att få problem med formateringen. Ni delar alltid samma upplevelse, oavsett vilka Apple-produkter ni använder. Med en dator från Apple blir det mesta lättare, både när du samarbetar och jobbar med egna uppgifter. Om din kollega skickar ett e-postmeddelande om ett möte som ska ske på ett visst datum och klockslag skapas automatiskt en kalenderpåminnelse åt dig. Eller om din kollega skickar ett iMessage till dig, så kommer det både till din iPhone och till din Mac. På så sätt är du alltid lätt att nå, oavsett vilken enhet du arbetar på för tillfället.

En säkrare dator

När du använder produkter från Apple kan du känna dig trygg med att ingen data går förlorad. Dataskydd har alltid haft högsta prioritet på Apple. Tack vare att Apples dator från grunden är byggda med en hög säkerhetsnivå i åtanke behöver du vanligtvis inga antivirusprogram när du arbetar på en MacBook eller en iMac. Det är bland annat därför som många väljer en Mac som jobbdator.

Skräddarsy datorn efter dina behov

Oavsett vilken typ av Mac du väljer får du en jobbdator med hög kvalitet, intuitiva och användarvänliga funktioner och mängder av verktyg som underlättar arbetet. Du kan även anpassa din nya Mac så att du får precis den dator du vill ha redan från början. Välj processor, minne och lagringskapacitet efter dina behov.

MacBook Pro 14. Superladdad med M3.

Det nya M3-chippet är otroligt avancerat, och ökar både hastigheten och möjligheterna. Med batteritid som är bäst i sin klass och en fantastisk Liquid Retina XDR-skärm är det här en bärbar proffsdator utan like. Upp till 24 GB minne gör den snabb och smidig, och upp till 2 TB supersnabb SSD-lagring gör att du får gott om plats.

MacBook Pro. Världens mest avancerade bärbara Mac.

En MacBook som spränger gränserna med M3Pro och M3 Max. Superladdade med avancerade chip med hög prestanda för extra krävande arbete. M3 Pro, med upp till 12-kärnig processor och 18-kärnig grafik, och M3 Max, med upp till 16-kärnig processor och 40-kärnig grafik. Lite grann som en MacBook Pro med extra allt …

MacBook Air. Så snabb, så tunn, så oemotståndlig.

Tunna och smidiga MacBook Air med ett M2-chip med otrolig prestanda och en Liquid Retina-skärm för färgstarka och detaljrika bilder. Batteritiden gör att du kan jobba hårt hela dagen, och den fläktlösa designen gör att du kan göra det i tysthet. Med HD-kamera för FaceTime, tre mikrofoner och upp till sex högtalare för optimalt ljud.

iMac. Världens bästa allt-i-ett-dator.

Perfekt allt-i-ett-dator för både jobb och spel, som låter dig få mer gjort snabbare tack vare nya generationens M3-chip. Den har en imponerande 24 tum stor Retina-skärm i minst sagt ikonisk design, samt HD-kamera, tre mikrofoner och sex högtalare, och allt i toppklass. Levereras med matchande Magic Keyboard och Magic Mouse.

Mac mini. Liten i storlek, stor i prestanda.

Lilla, snabba Mac mini med M2- och M2 Pro-chip gör att du får mer gjort på kortare tid. Du klarar både tunga presentationer och lätta spel med blixtens hastighet, och du får gott om portar så att du kan ansluta alla dina tillbehör till. Kompakt design med gott om minne, snabb lagring och möjlighet till fler skärmar gör att du är redo för allt.

Mac Studio. Förvandla vad du vill till en studio.

Här bor kraften. Mac Studio är som gjord för kreativa proffs med höga krav. De kraftfulla M2 Max- alternativt M2 Ultra-chippen, den extrema prestandan, mängderna av anslutningsmöjligheter, möjligheterna med flera externa skärmar och det otroligt kompakta formatet gör att du kan förvandla vad du vill till en egen studio.