Hoppa till huvudinnehåll
Strategin för att maximera värdet och kvaliteten av er it-utrustning

 

En hållbar livscykelhantering är ingen tjänst eller en lösning, det är ett strategiskt förhållningssätt där en verksamhet skapar förutsättningar och riktlinjer för hur man planerar, värderar och prioriterar samtliga delar i en livscykelhantering av digitala enheter.

Vad är viktigast, minimal ekonomi- eller miljöpåverkan? Det finns en perfekt balans för alla it-inköpande verksamheter, vi kan berätta vad olika vägval innebär och ge er goda exempel på hur andra verksamheter har löst utmaningen. 

Vi guidar er att uppnå en hållbar livscykelhantering av all it, tillsammans skapar vi värde. Prata med din Atea kontaktperson för att få hjälp att se över just era behov och val framåt!

Livscykelns olika delar och våra tjänster kopplade till dem.

En enhets livscykel omfattar flera avgörande steg. Med en effektiv plan och strategi för varje steg kan du optimera avkastningen på investeringen, dra maximal nytta av utrustningen i din organisation och dessutom se till att den får förlängt liv efter ert nyttjande. Atea arbetar med en modell där vi erbjuder hela branschens sortiment med bästa mix mellan ledtider, pris och effektiva transporter. Vi har ett nära och starkt samarbete med branschens ledande tillverkare samt distributörer, vilket ger oss en unik möjlighet att erbjuda marknadens bästa utbud.

 

 

En LCM-partner

 

Varför hållbar livscykelhantering?