Hoppa till huvudinnehåll
Förenkla livscykelhanteringen med hjälp av Atea Smartphone. Vi säkerställer att era mobila enheter nyttjas hela sin livslängd på ett säkert och miljökorrekt sätt. Med tjänsten får ni kontroll över vilka enheter som nyttjas, säkerhet, ekonomi och support.

Atea Smartphone – en komplett tjänst till en fast månadskostnad

Idag använder vi telefonen till så mycket mer än bara samtal och sms. Många kan och vill utföra stora delar av sina arbetsuppgifter via sin telefon vilket ställer krav på den, från både användaren och arbetsgivaren. Användaren kräver prestanda och tillgänglighet och arbetsgivaren har krav på säkerhet, tillgänglighet, hållbarhet och inte minst översikt och kontroll över nyttjande mobila enheter. 

Genom Atea Smartphone får ni kontroll över er mobilhantering, ett kontrollerat beställningsflöde och fungerande enheterna under hela livscykeln. När de gjort sitt byter vi ut dem och de gamla telefonerna återanvänds eller återvinns.  

Fullständig hantering av dina tjänster

Med tjänsten får man en support med specialister, dit användarna vänder sig för att få hjälp vid problem med sin telefon. Reparationer och utbyten av enheter sker på plats hos användaren. 

Kostnadsfri swap-service och förlängd garanti

  • Pool med utbytesenheter
  • Byte av enheten på plats, next business day
  • Tillgängligt i Sverige och 26 andra länder 
  • Förlängd tillverkargaranti, från 12 till 24 månader

Hur fungerar tjänsten?

  • Tjänsten avtalas över över 24* eller 36* månader
  • Egen webbshop, där ni beställer de telefoner ni behöver löpande
  • Direkttillgång till support dygnet runt
  • Servicetekniker kommer ut med en ny telefon och tar tillbaka den gamla. Service sker av auktoriserad verkstad
  • Efter 24 eller 36 månader återtar vi enheten på ett säkert och miljökorrekt sätt

*Leverans till kund + resterande dagar i innevarande leveransmånad + 23 alt 35 månader. Atea Smartphone faktureras månadsvis i förskott. Initialhyra debiteras under leveransmånaden från leveransdatum tills månadens slutdatum. 

Kvinna som håller en smartphone

Vid frågor, kontakta gärna mig

Linnéa Bjurquist
Erbjudandeansvarig

Smartphone som tjänst – uppbyggt med valbara block

Modern Management

Modern Management workshop

Våra specialister vägleder dig genom en workshop tillsammans med din verksamhet med syftet att säkerställa att ni är redo att börja hantera era klienter på ett modernt sätt över internet.

 

Ta vara på restvärdet av din Smartphone

Man kan köpa hårdvara via Atea eShop. Inom ramen för erbjudandet så kan vi erbjuda dig en finansiering av din Smartphone. Om du väljer att finansiera så kommer vi att kunna erbjuda ett upplägg där du får ta del av det höga restvärdet. 

Atea accelerator

För att snabbt komma igång har Atea tagit fram en standard paketering utifrån vår och Apples erfarenheter och best practices.
 
 

 

Service och support

Atea är Apple Auktoriserad Service Partner vilket innebär möjlighet att få hjälp att reda ut eventuella problem inom ett par dagar. Som kund får man en partner att jobba med för all sin Apple relaterade hårdvara om du behöver support eller service.

Arbetsplats som tjänst

Managera Smartphone som tjänst

Få tid och energi över till det som är viktigt - att utveckla verksamheten. Ateas tjänst är en modern och komplett arbetsplats som ger dig produktivitet och flexibilitet, när du vill, var du vill.

 

AppleCare

Eftersom Apple tillverkar hårdvaran, operativ­systemet och många av apparna till alla Apple-produkter ger AppleCare for Enterprise en integrerad service och support som du inte får någon annanstans.