Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Partnerskap

Vårt samarbete med Apple

Atea är Apple Authorized Enterprise Reseller

Atea har under flertalet år målmedvetet satsat på kompetensutveckling för att därmed skapa ett starkt och fördjupat samarbete med Apple, samt breddat vår lösningsaffär baserat på Apples produkter.

Vi har tjänster för alla Apples produkter inklusive; livscykelhantering, finansiering, säkerhet, support, och teknisk kunskap för driftsättning av iPhone, iPad och Mac i alla verksamheter.

Apple produkter

Effektivisera med Apple i din verksamhet

Vår specialitet är att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av Apple plattformen. 

Oavsett vad du har för utgångspunkt så kan vi hjälpa dig i hela processen. Resultatet blir en komplett och användarvänlig modern lösning som gör livet enklare för dina kunder, leverantörer eller medarbetare.

Mindre barn som tittar på en läsplatta

Släpp elevernas kreativitet fri

Våra barn och ungdomar måste kunna navigera i det tekniska 2000-talet. Med en Apple-enhet får eleverna en solid uppsättning lärande verktyg mellan sina händer. De kan kommunicera, samarbeta och ansluta till externa enheter. Med Apples kreativa verktyg och kodningsprogram ger vi eleverna verktyg för att agera i den nya världen.

Apple produkter i en mix

Apples produkter är populära

Vi ser dem överallt. Produkter som iPhone, MacBook och iPad har blivit en del av vårt dagliga liv. Men Apples produkter är också en viktig del av IT-miljön hos mängder av företag världen över.

Med Apples produkter får medarbetarna den IT-miljö de behöver för att fatta bättre beslut – oavsett var de befinner sig i världen.

Robert Malmgren

Robert är Partner Manager för Apple sedan hösten -21 och hans drivkraft är att bygga ett starkare samhälle med hjälp av de möjligheter som digitaliseringen ger. Efter sex år som Försäljningschef på Atea Skola har Robert mycket erfarenhet av vad Apple kan erbjuda en verksamhet och är dessutom stolt medlem av Apple Education Advisory board i EMEIA.
Tillbaka till Partnerskap