Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Partnerskap

Vårt samarbete med Apple

Atea är Apple Authorized Enterprise Reseller

Atea har under flertalet år målmedvetet satsat på kompetensutveckling för att därmed skapa ett starkt och fördjupat samarbete med Apple, samt breddat vår lösningsaffär baserat på Apples produkter.

Vi har tjänster för alla Apples produkter inklusive; livscykelhantering, finansiering, säkerhet, support, och teknisk kunskap för driftsättning av iPhone, iPad och Mac i alla verksamheter.

Apple produkter

Effektivisera med Apple i din verksamhet

Vår specialitet är att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av Apple plattformen. 

Oavsett vad du har för utgångspunkt så kan vi hjälpa dig i hela processen. Resultatet blir en komplett och användarvänlig modern lösning som gör livet enklare för dina kunder, leverantörer eller medarbetare.

Mindre barn som tittar på en läsplatta

Släpp elevernas kreativitet fri

Våra barn och ungdomar måste kunna navigera i det tekniska 2000-talet. Med en Apple-enhet får eleverna en solid uppsättning lärande verktyg mellan sina händer. De kan kommunicera, samarbeta och ansluta till externa enheter. Med Apples kreativa verktyg och kodningsprogram ger vi eleverna verktyg för att agera i den nya världen.

Apple produkter i en mix

Apples produkter är populära

Vi ser dem överallt. Produkter som iPhone, MacBook och iPad har blivit en del av vårt dagliga liv. Men Apples produkter är också en viktig del av IT-miljön hos mängder av företag världen över.

Med Apples produkter får medarbetarna den IT-miljö de behöver för att fatta bättre beslut – oavsett var de befinner sig i världen.

Partneransvarig Apple

Jesper Andersson
Jesper Andersson
Partneransvarig

Jesper jobbar som Partneransvarig för Apple och har varit verksam inom it-branschen sedan 2001. I sina tidigare roller har han skaffat sig en bred kompetens kring klienthantering på större företag samt med att bygga lösningar som stöttar produkten under hela livscykeln. Sista åren har fokus varit på Apple och deras ekosystem samt att Jesper brinner för att hitta lösningar på alla problem tillsammans med våra kunder och partners.

Tillbaka till Partnerskap