Hoppa till huvudinnehåll
Få tid och energi över till det som är viktigt - att utveckla verksamheten. Ateas tjänst är en modern och komplett arbetsplats som ger dig produktivitet och flexibilitet, när du vill, var du vill.

Hårdvara, drift och support

Att ha en god upplevelse för sina användare har aldrig varit mer viktigt än nu. Den digitala arbetsplatsen är helt avgörande för att vi ska kunna jobba och gärna trivas på vårt arbete. Ateas erbjudande Arbetsplats som tjänst tillhandahåller fundamentet till att kunna arbeta digitalt, med en säker och fungerande enhet tillsammans med en support som hjälper till om problem eller frågor uppstår.

 

Fördelar med Arbetsplats som tjänst

Atea erbjuder datorer/plattor/telefoner i hållbar livscykelhantering tillsammans med proaktiv drift, applikationshantering och användarvänlig support i världs-klass. Det handlar framför allt om att vi vill se till att era användare kan vara produktiva varje dag och att er it-avdelning kan frigöra tid för att fokusera mer på er verksamhet än att ägna er åt repetitiva arbetsuppgifter.

Arbetsplats som tjänst består av 3 delar

 1. Drift
  - Säker och fungerande enhet
 2. Livscykel
  - Enheter och tillbehör
 3. Support
  - Hjälp när du behöver det

Arbetsplats som tjänst är ett helhetserbjudande där Atea tar ansvar för stora delar av driften av den digital arbetsplatsen. Vi sköter detta på mer än 140 000 enheter och över 1 miljon användare dagligen så vi har lärt oss en massa smarta saker som vi vill överföra till våra andra kunder. Erbjudandet är skalbart så man kan börja med en del för att kunna skala upp om man tycker det fungerar bra och ger rätt effekt.

Vanliga effekter och konsekvenser av Arbetsplats som tjänst

 • Nöjdare medarbetare med rätt enhet, välfungerande plattform & applikation
 • Stärkt it-avdelning med stöd av beprövade processer.
 • Optimerad kostnadsbild för rätt leverans till verksamheten.

Boliden | Kvinna och man i arbetskläder

Så har Boliden utvecklat den digitala arbetsplatsen

Smidigare processer, enheter som fungerar utan störningar och medarbetare som vet vem de ska vända sig när det gäller den digitala arbetsplatsen. – Att få stöd med driften av den digitala arbetsplatsen har gjort oss mer effektiva, säger Emelie Lundberg, manager end user experience på Boliden.

Boliden digitala arbetsplatsen

Vid frågor, kontakta gärna mig

Jenny Brandell
Concept manager