Hoppa till huvudinnehåll
Outsourca med Client och få en avbrottsfri drift av verksamhetens it-arbetsplats. Vi hjälper dig med driften genom en fullt managerad och kontinuerligt uppdaterad klientplattform. Det möjliggör för din personal att arbeta effektivt och fokusera på att utveckla er verksamhet.
Ett kontor med flera skrivbord

Avbrottsfri drift av it-arbetsplatsen

Visst finns det viktigare saker att spendera tiden på, än reaktiv felsökning av en felaktig systemuppdatering eller en applikation som saknas på ekonomiavdelningens Mac:ar. Vi hjälper er med driften genom en fullt managerad och kontinuerligt uppdaterad it-arbetsplats. Tjänsten hanterar datorer, surfplattor och telefoner och finns i olika storlekar med valmöjligheter som går att anpassa utifrån era behov och önskemål.

 

Boliden | Kvinna och man i arbetskläder

Så har Boliden utvecklat den digitala arbetsplatsen

– Våra tekniker lägger idag färre timmar på hantering av oförutsedda fel och vi slipper tänka på när det är dags att byta ut enheter eller göra uppdateringar, säger Emelie Lundberg, manager end user experience på Boliden.

Få flexibilitet, kontroll och kapacitet att utvecklas i takt med marknaden​

Att vara kund till Atea är ett partnerskap. Managed Client är en flexibel tjänst där Atea ansvarar för att se till att er verksamhet inte är fast i en låst lösning under avtalsperiod. Atea lägger stor vikt vid att proaktivt utveckla våra kunder för att tillsammans dra nytta av de tekniska framsteg som sker på marknaden.

uppdaterad

Håll er uppdaterade

Våra experter inom Managed Client är certifierade och håller ständigt sina kunskaper aktuella för att leverera de senaste lösningarna, kontinuerliga uppdateringar och support för er it-arbetsplats. 

flexibilitet

Ha flexibilitet

För organisationer och individer är det avgörande att behålla kontrollen samtidigt som man är smidig och innovativ. Managed Client är utformad för att vara utbyggbar och anpassningsbar, vilket gör att ni kan integrera, bygga och utveckla er it-arbetsplats efter behov.  

kostnad

Kostnadskontroll

De flesta organisationerna är under press att uppnå operativ effektivitet och öka produktiviteten samtidigt som it-kostnaderna hålls i schack. Managed Clients fasta pris per enhet bidrar tll kostnadskontroll på er it-budget.

 

Vid frågor, kontakta gärna mig

Jenny Brandell
Jenny Brandell
Concept manager