Hoppa till huvudinnehåll
Men så är det inte idag. Många gånger beror det på gamla sanningar som inte längre stämmer. Därför vill vi på Atea stötta dig som jobbar med it, så att du snabbt får hjälp med utbildning, integrering och managering. Det ska vara tryggt, enkelt och säkert att erbjuda fritt val.

White paper: Koll på Mac med 7 steg

I detta white paper förklarar vi hur du kan använda dina befintliga verktyg som du har för att skydda Mac-enheter i verksamheten samt öka upplevelsen för slutanvändarna. 

Vi hjälper dig att:

  • Höja användarupplevelsen på Mac
  • Få kontroll över säkerheten
  • Använda befintliga verktyg och investeringar
  • Attrahera rätt kompetens genom att erbjuda fritt val av utrustning

7 steg för att få koll på Mac i din verksamhet

?

 

White paper 7 steg för att få koll på mac

 

En Macbook och iPhone liggandes på ett bord

Många älskar Mac

Kampen om talangerna är tuff. Och som it-chef är du med och utformar en modern och attraktiv arbetsplats. Vi på Atea tycker att man ska få jobba på den dator man gillar bäst, därför hjälper vi dig med rådgivning, inköp, managering, support och livscykelhantering.

Mac som tjänst

Säkerhet är inget vi skämtar om

Produkter från Apple är säkra från start. Inbyggda funktioner som kryptering i realtid, TouchID och Gatekeeper gör att data inte hamnar i fel händer. Och du som jobbar med it kan enkelt fjärrlåsa en dator, hitta borttappade enheter och radera företagsappar utan att förlora data.

Så klarar Mac en prisjämförelse

”Har vi verkligen råd med Mac?” är en fråga som våra säljare får ibland. Därför har vi på Atea själva jämfört månadskostnaden för 100 kunder som valt den mest sålda PC:n med 100 kunder som valt MacBook Air. Prestandamässigt är de likvärdiga. Vi tittade endast på inköpspriset. Resultatet? Prislappen blir densamma. Räknar du även in restvärde i kalkylen blir Mac-datorn ännu billigare. Med Ateas flexibla betallösningar så kan du ta vara på det höga restvärdet samtidigt som du tar ansvar för miljön.

Kontakta mig om pris

Från tveksam till lyrisk

Skriv ett meddelande på din iPhone på perrongen – och slå upp din Mac för att skriva vidare när tåget rullar. Att sömlöst växla mellan iPhone, Mac och iPad beskriver många som ett lyft i vardagen.

Se filmen där vi berättar om en av alla upplevelser.

Det är Mac

  • Supersnabb multitasking med M2-chippet
  • Den lääääängsta batteritiden
  • Kompatibel med Microsoft 365
  • Den enklaste datorn att hantera
  • Supersäker redan i kartongen
Mer om Mac

Imponerade kraftfull

Med MacBook Air och MacBook Pro jobbar dina medarbetare effektivt och säkert. Det välkända M2-chippet och minnesarkitekturen i Apple Silicon ger en hisnande hastighet och gör det smidigt att jobba i flera appar samtidigt.

Köp hos Atea eShop

Kvalitet är klimatsmart

Vi på Atea har tjugo års erfarenhet av modern livscykelhantering. Därför vet vi att det är lönsamt, effektivt och klimatsmart att satsa på god kvalitet. Frigör tid och låt oss hjälpa dig med: service, support, finansiering och återtag av dina Apple-produkter.

 

Vi är en Apple Authorized Enterprise Reseller

Vi på Atea har investerat tusentals timmar i vår Apple-kompetens. Allt för att kunna stötta våra kunder med rådgivning, teknisk kompetens, support och livscykelhantering när det gäller Mac på jobbet. Dessutom är vi en av få som får kalla sig Apple Authorized Enterprise Reseller.

Kom i kontakt med en av våra Apple-specialister gällande Apple för företag.

Köp dina Apple-produkter hos oss

När medarbetarna har tillgång till effektiva och intuitiva arbetsredskap ökar både trivseln och engagemanget. Det gäller inte minst när det är bråttom och saker och ting behöver gå undan. Då måste den tekniska utrustningen bara fungera – och det är en av anledningarna till att allt fler organisationer väljer Apple.

Mac och Macbook

Mac och MacBook
Låter dig jobba på ett sätt som passar dig.

iPhone

iPhone
Det finns en iPhone bara för dig.

iPad

iPad
Mångsidighet. Enkelhet. Över hela linjen

Apple Watch

Apple Watch
Det finns en Apple Watch för alla.