Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Om Apple Watch

Apple Watch

Det finns en Apple Watch för alla

Vilken modell du än väljer kommer din Apple Watch hjälpa dig att vara mer aktiv, hälsosam och uppkopplad.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Nu börjar äventyret.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8

Ett rejält kliv för hälsan.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Framtidens hälsa finns inom räckhåll.

Apple Watch SE

Apple Watch SE

Kan betydligt mer än den kostar.


Ta med dig din aktiva livsstil på jobbet

Om du gillar en aktiv livsstil är Apple Watch utan tvekan rätt produkt. Den håller koll på din träning och hur mycket du rör på dig under dagen, och hjälper dig att leva ett aktivare och sundare liv. Rör du på dig för lite på dagarna? Med Apple Watch kan du sköta flera av dina arbetsuppgifter när du är på språng.

Använd klockan på jobbet

Föreställ dig att du sitter på ett möte och inte har varken din MacBook eller iPhone till hands. Du har alltså inte möjlighet att kontrollera e-post, svara på samtal, svara på meddelanden etc. Vad gör du om du väntar på ett viktigt meddelande?

Med Apple Watch kan du läsa dina mejl, kolla väderrapporten, streama musik och mycket annat även om du inte har din telefon med dig. Du kan delta i mötet och samtidigt hålla dig uppdaterad och agera snabbt om något viktigt skulle hända.

Apple Watch – perfekt när du är på språng?

Med en Apple Watch på handleden kan du ta emot notiser och hålla koll på läget var du än befinner dig, utan att hela tiden behöva ta fram din telefon.

Om du kör bil på jobbet är det självklart ingen bra idé att läsa SMS och mail medan du kör, det är ju faktiskt förbjudet, och då kan det vara bra att ha en Apple Watch på handleden som varnar för olyckor på vägen etc. På så sätt kan du ha ögonen på vägen och ändå hålla dig à jour om trafikvarningar med mera.

Anpassa din Apple Watch

Apple Watch är klockan som du kan anpassa efter dina preferenser. Den finns i två olika storlekar och både boetten och armbandet finns i en mängd olika färger och material. Oavsett vilken kombination du väljer får du en elegant klocka som samtidigt är byggd för att hålla länge. Sportbanden är tillverkade av en särskilt slitstark fluorelastomer som gör dem både tåliga och starka, men ändå förvånansvärt mjuka. Det mjuka, kompakta materialet sitter följsamt runt handleden och känns skönt mot huden. Och tack vare det innovativa stiftspännet är det lätt att justera armbandet till en perfekt passform.

Apple Watch Ultra

Den mest robusta och mångsidiga Apple Watch någonsin är designad för utmaningar, äventyr och uthållighet. Med en boett i flygindustriklassat titan, upp till 36 timmars batteritid, avancerade mätdata för aktiviteter, en funktion för multisportträning, en omarbetad kompassapp med hållpunkter och Gå tillbaka och den helt nya appen Djup.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 har avancerade sensorer och appar för din hälsa. Ta ett EKG, mät pulsen och syrenivån i blodet och håll reda på hur din kroppstemperatur förändras så att du kan lära dig mer om din menscykel. Och med kraschdetektering, registrering av sömncykler och avancerade träningsdata kan du hålla dig frisk, aktiv, trygg och uppkopplad.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 är redo för din favoritträning med avancerade funktioner som hjälper dig att prestera på topp.

Logga din aktivitet och dina träningspass mer exakt än någonsin tidigare. I vattnet, på gymmet och på vägarna. Se dina mätvärden på den förbättrade Retina-skärmen som alltid är på, utan att lyfta handleden. Nå nya höjder, djup och distanser med gps, höjdskillnad i realtid och inbyggd kompass. Fyll aktivitetsringarna varje dag för ett hälsosammare liv. Och håll motivationen uppe genom att streama musik, poddar och ljudböcker från klockan.

Apple Watch SE

Med Apple Watch SE kan du springa ärevarv runt dina träningsmål. Du får flera olika träningspass, aktivitetsspårning och alla mätvärden du kan behöva med ett ögonkast.

Upptäck ett stort utbud av träningspass, som yoga, cykling, simning och dans. Lyft bara handleden, så ser du de viktigaste mätvärdena direkt. Nå nya höjder, djup och distanser med gps, höjdskillnad i realtid och inbyggd kompass. Fyll aktivitetsringarna varje dag för ett hälsosammare liv. Och hitta inspiration till träning och rörelse genom att streama musik, poddar och ljudböcker från klockan.