Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Om Apple iPad

Om Apple iPad

Det finns en iPad för alla

Den är din digitala anteckningsbok, ditt kontor, din fotostudio, din spelkonsol och din egen biograf. Oavsett vilken iPad du väljer får du samma kraft och kapacitet som du kan förvänta dig av en dator, förenat med den mångsidighet, bärbarhet och användarvänlighet som du bara kan få från en iPad.

Apple iPad

iPad

Imponerande.
Även när det gäller priset.

Apple iPad Pro

iPad Pro

Fulländad iPad.
Obegränsade möjligheter.

Apple iPad Air

iPad Air

Kraftfull. Praktfull.
Uttrycksfull.

Apple iPad Mini

iPad Mini

Storartad prestanda
i fickstorlek.

AirPods Pro - Magi för dina öron.

Viktiga egenskaper

AirPods (tredje generationen) har personanpassat rumsligt ljud som gör att ljudet placeras runt omkring dig1 och längre batteritid2. De tål svett och vatten och ger en ljudupplevelse som är helt magisk.3

De viktigaste funktionerna 
 • Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning placerar ut ljudet runt omkring dig1
 • Universell passform
 • Med trycksensorn kan du styra uppspelningen och ta emot och avsluta samtal
 • AirPods och laddningsetuiet tål svett och vatten3
 • Lightning-laddningsetui eller MagSafe-laddningsetui
 • Upp till 6 timmars lyssning2
 • Upp till 30 timmars sammanlagd lyssning.2
 • Snabb åtkomst till Siri – säg bara ”Hej Siri”4
 • Enkla att ställa in, känner av om de sitter i öronen och växlar automatiskt mellan enheter5
 • Lyssna tillsammans i två uppsättningar AirPods från iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV6
 • Avståndsvisning för AirPods med Hitta
Visa produkter


Apple AirPods

Apple Pencil. Jobbar smidigt.
Fäster magnetiskt. Laddar trådlöst

Apple Pencil (andra generationen) väcker ditt arbete till liv. Den känner av tryck och lutning. Den har omärkbar fördröjning och precision på pixelnivå. Den blir ditt kreativa verktyg, som målarpensel, kolstift eller penna. Nu kan du måla, skissa, klottra och anteckna som aldrig förr. Den fästs magnetiskt på iPad Pro och iPad Air och laddas trådlöst. Du kan enkelt byta verktyg genom att dubbeltrycka.

Apple Pencils

iPadOS. Nya möjligheter. Bara möjliga på iPad.

iPadOS 16 gör iPad ännu mer mångsidig med nya sätt att samarbeta via Meddelanden, stora uppdateringar av Mail, delat iCloud-bildbibliotek, nycklar och nya samarbetsfunktioner i Safari, appen Väder, avancerade funktioner som referensläge och visningszoom samt multitasking på ett helt nytt sätt med Blickfång.

iPadOS

Lekfull. Ritsugen. Magisk

Ny färgglad design och mer mångsidig än någonsin. Med en heltäckande Liquid Retina-skärm på 10,9 tum7 och fyra härliga färger. iPad är ett suveränt verktyg för att skapa, hålla kontakten och få saker gjorda.

iPad


Varför välja iPad

Med iPad får du allt du behöver hos en dator, och massor av otroliga saker du aldrig skulle förvänta dig av en dator. Här är några anledningar till att din nästa dator kanske blir en iPad.

iPad har avancerade Apple-designade chip som förhöjer upplevelsen av bilder, spel och förstärkt verklighet. De bidrar även till att ge iPad kraft att hantera de appar som du använder varje dag, vare sig du jobbar med Microsoft Office eller hanterar kreativa projekt i Adobe Photoshop CC

All kraft är lätt att ta med sig.

Eftersom iPad är så otroligt tunn och lätt kan du ta med den överallt. Och batteriet räcker hela dagen – upp till 10 timmar.2 Håll dig uppkopplad var du än är med snabbt wifi och LTE upp till gigabit-klass.8 Du kan till och med skriva ut, organisera och skicka filer trådlöst.

Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig

iPad kan göra allt som en dator kan, men på mer intuitiva sätt. Oavsett om du vill fokusera på en enda app eller använda flera appar på samma gång gör du det enkelt med några få tryck. Flytta objekt mellan appar genom att dra och släppa, eller växla mellan appar med ett enkelt svep. Allt är enkelt och bekant, men upplevelsen är något helt nytt. iPadOS har mängder av funktioner som är designade enbart för iPad. Använder du Apple Pencil9 eller en styrplatta får du tillgång till ännu fler. iPadOS bygger på samma grund som iOS vilket innebär att de delar många suveräna appar och funktioner. Och precis som på iPhone behöver du bara trycka, svepa, nypa och zooma för att använda iPad.

Du kan använda den med ett tangentbord,
en styrplatta och med Apple Pencil.

När du behöver ett tangentbord eller en styrplatta är det bara att ansluta. Använd Multi-Touch-gester, svara på mejl eller skriv en rapport med tangentbordet på skärmen. Vill du använda ett fysiskt tangentbord eller en styrplatta är det bara att ansluta dem. Pekaren i iPadOS är designad för att komplettera de välbekanta Multi-Touch-gesterna på iPad. Den förvandlas till det verktyg du behöver när du pekar på till exempel knappar, appsymboler eller text.10 I kombination med Apple Pencil kan den bli ett anteckningsblock, en målarduk, en skanner och mycket annat. Anteckna med Apple Pencil. Skanna in ett dokument med den inbyggda kameran, lägg till dina anteckningar och skicka sedan iväg det. Med iPadOS kan du dessutom göra om dina skisser till perfekta former.

Den har de appar du förväntar dig av en dator.
Plus en miljon gjorda bara för iPad.

iPad har fantastiska appar som du kommer att använda varje dag. Som Bilder, Meddelan­den, Safari, Mail, Kalender och många fler. Den har också suveräna produktivitetsappar som Pages och Keynote, och kör välbekanta appar som Microsoft Word och Adobe Photoshop CC. Det finns en app för det. Apparna i App Store är utformade för att dra full nytta av prestandan och den stora skärmen hos iPad. Och våra App Store-redaktörer samlar och rekommenderar världens bästa appar som hjälper dig att skapa, ha roligt, lära nytt och få saker gjorda. Det finns även appar som förvandlar din värld med hjälp av förstärkt verklighet.

Den har en plats för dina filer.
Och du kan nå dem från alla dina enheter.

Alla dina filer på ett och samma ställe. Med appen Filer kan du komma åt och hantera det som finns på iCloud Drive, på externa lagringsenheter eller molntjänster från tredje part som Box och Dropbox. Med iCloud kan du vara säker på att alla dina viktiga filer finns på alla enheter. Lagra bilder, videor, musik, appar, filer, kontakter och mycket annat på ett säkert sätt. Så kommer du alltid enkelt åt allting på din iPad, iPhone och Mac, eller en Windows-dator.10

Designad för att vara säker.
Och skydda ditt privatliv.

Dina data är i tryggt förvar. Det beror på att iPad har avancerade funktioner som Face ID och Touch ID för säker autentisering. Dina autentiseringsdata lagras inte på Apples servrar och säkerhetskopieras inte till iCloud. Istället krypteras och skyddas de i en Secure Enclave på din enhet. iPadOS har också funktioner som intelligent skydd mot spårning i Safari, som förhindrar att webbplatser samlar in dina personuppgifter.

Den håller sig uppdaterad.
Automatiskt.

Med iPad får du strulfria uppdateringar. Aktivera auto­matiska uppdateringar i iPadOS så laddas kostnadsfria uppdateringar ner trådlöst till din iPad så fort de släpps. Då har du alltid de nyaste funktionerna, den mest avancerade tekniken och de senaste säkerhetsuppdateringarna.

Den är designad för alla.

Tekniken är som mest kraftfull när alla kan använda den. Det är därför iPad har hjälpmedel för personer med särskilda behov när det gäller syn, interaktion, hörsel och inlärning. Här finns allt från VoiceOver, som talar om vad som händer på skärmen, till reglagestyrning, som gör att du kan interagera med din iPad utan att röra vid den.


1 Rumsligt ljud fungerar med filmer, tv-program och videor i appar som stöds. För att skapa en personlig profil krävs en iPhone med TrueDepth-kamera.

2 Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

3 AirPods (tredje generationen) är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten samt IPX4-märkta. Graden av tålighet mot vatten och svett är inte permanent.

4 Det är inte säkert att Siri är tillgänglig på alla språk och i alla områden. Funktioner kan variera mellan olika områden. Internetanslutning krävs. Avgifter för mobildata kan tillkomma.

5 Kräver ett iCloud-konto och en kompatibel Apple-enhet med den senaste versionen av operativsystemet.

6 Fungerar med iPhone 8 eller senare och iPod touch (sjunde generationen) med den senaste versionen av iOS samt med iPad Pro 12,9 tum (andra generationen eller senare), iPad Pro 11 tum, iPad Pro 10,5 tum, iPad (femte generationen eller senare), iPad Air (tredje generationen eller senare) och iPad mini (femte generationen eller senare) med den senaste versionen av iPadOS.

7 Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen på 10,9-tums iPad10,86 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.

8 Surfabonnemang krävs. Samtal via LTE i gigabit-klass, 4G LTE Advanced, 4G LTE, VoLTE och wifi är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på apple.com/ipad/LTE

Apple Pencil säljs separat. Apple Pencil (andra generationen) fungerar med iPad Pro 11 tum (första och andra generationen), iPad Pro 12,9 tum (tredje och fjärde generationen) och iPad Air (fjärde generationen). Apple Pencil (första generationen) fungerar med iPad Pro 9,7 tum, iPad Pro 10,5 tum, iPad Pro 12,9 tum (första och andra generationen), iPad Air (tredje generationen), iPad (sjätte, sjunde och åttonde generationen) och iPad mini (femte generationen).

10 Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio och Smart Keyboard säljs separat. Magic Keyboard och Smart Keyboard Folio fungerar med iPad Pro 11 tum (första och andra generationen), iPad Pro 12,9 tum (tredje och fjärde generationen) och iPad Air (fjärde generationen). Smart Keyboard fungerar med iPad (sjunde och åttonde generationen), iPad Air (tredje generationen) och iPad Pro 10,5 tum.

11 iCloud kräver en iCloud-aktiverad enhet. Vissa funktioner kräver iOS 14 eller iPadOS 14 och macOS Catalina. Vissa funktioner kräver en wifi-anslutning. Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder och områden. För vissa tjänster begränsas åtkomsten till tio enheter.