Hoppa till huvudinnehåll

En enklare arbetsdag

I samarbete med Microsoft hjälper vi företag att få en enklare och effektivare arbetsvardag, oavsett om du sitter på kontoret, hemma eller ute på fältet. Alla våra paket inkluderar uppdaterad mjukvara, migrering av e-post, kalender och kontakter, 24/7 användarsupport och möjlighet till obegränsad backup av Microsoft 365.

Uppnå mer med Microsoft 365

För att lyckas implementera nya verktyg är det beroende av att säkerställa en omfattande och korrekt användning. Vi hjälper till att sätta upp lösningar som stödjer affärsprocesserna och involverar användarna så att hela verksamheten anammar lösningen.

Utforska och planera

Våra rådgivare känner till möjligheterna och hjälper till att identifiera områden där Microsoft 365 kan bidra till ökad produktivitet och bättre interaktion. Tillsammans gör vi en plan för hur du kan ta nästa steg för att få ut mer av din investering.

Implementera och engagera

Våra konsulter anpassar lösningen så att din verksamhet får tillgång till verktyg som förenklar vardagen för användarna och samtidigt värnar om säkerheten. Interaktionsplanen ger riktlinjer för dokumenthantering, informationssäkerhet och interaktion. Vi kan även automatisera processer och integrera med befintliga system.

Optimera och vidareutveckla

Våra konsulter hjälper användare att komma igång med utbildning utifrån deras antaganden och företagets egna riktlinjer. Vi följer användningen över tid och rekommenderar åtgärder för ökad adoption. Microsofts portfölj utvecklas ständigt och som kund hos Atea hålls du uppdaterad och får rekommendationer om hur du kan dra ännu mer nytta av nya tjänster.

Atea 365 | Microsoft 365

Bättre samarbete med Atea 365

Atea 365 är en metod där du får stöttning i stegen från en traditionell till en molnbaserad miljö baserad på Microsoft 365. Har du redan en molnbaserad miljö, stöttar Atea 365 dig i att få ut mest effekt av den investering som är gjord.

Atea 365

Workshop

En workshop kan hjälpa din verksamhet att komma igång med eller lära dig mer om Microsoft 365. Är du osäker på vilken workshop som passar dina behov? Tillsammans utvärderar vi dina behov, hittar den workshop som passar din verksamhet bäst och anpassar den utifrån dina önskemål. En workshop kan genomföras både fysiskt och digitalt.

Verksamhetsworkshop

Identifiera vilka behov din verksamhet har och vad vi kan göra för att möta behoven. Under en dag tillsammans inspireras deltagarna kring möjligheter som finns i Microsoft 365.
 

Workshop

Kvinna sitter vid dator i onlinemöte

Copilot för Microsoft 365

Utforska hur Copilot för Microsoft 365 omdefinierar arbete och kreativitet. Upptäck kraften i de nya funktionerna i M365:s applikationer, såsom mötessammanfattningar i Teams och generering av affärsförslag i Word. Våra tre spår ger dig en säker, riskmedveten och verksamhetsförankrad väg till Copilot för Microsoft 365. Vi börjar där ni befinner er.

Microsoft 365 Copilot
Microsoft Teams

Microsoft Teams

Aldrig har vi haft så många sätt att samarbeta som idag. Ändå upplever tre av fyra att de saknar rätt verktyg för det. Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, möten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats.

Microsoft Teams

Fördelar med Microsoft 365

Microsoft 365 ger dig möjligheten att arbeta molnbaserat var du än är, hemma eller utanför. Programmen pratar med molnet både från PC, surfplatta och mobil, helt oberoende av var du befinner dig. Du hittar även flera kommunikationslösningar, bland annat Teams där du och dina kollegor har en separat digital arbetsyta där ni kan chatta, ha möten, dela filer och arbeta med gemensamma projekt. Det är också möjligt att arbeta i samma dokument samtidigt, utan att behöva vara på samma plats.

Kontakta gärna mig

Daniel Sundelin concept manager samarbetslösningar
Daniel Sundelin
Concept Manager

Jag brinner för möjligheterna att med digitala verktyg effektivisera arbetsplatser, förenkla och förbättra sättet man nyttjar produkter och tjänster samt att öka produktiviteten hos användarna genom att ge dem möjligheten att välja den plattform de är mest komfortabla med.