Hoppa till huvudinnehåll

Ta kontroll över verksamhetens skrivare och säkerställ smarta printlösningar som sparar både på miljö och plånbok samtidigt som du ökar säkerheten.

Säker hantering av skrivare och printer

Skrivare och multifunktionsprodukter är säkerhetshot om de inte installeras, konfigureras och används på rätt sätt. För att minimera risker för intrång utifrån kan inställningar vara ett skydd, i kombination med en korrekt hantering internt. I denna information beskrivs övergripande vilka delar som är möjliga att påverka kopplat till er säkra skrivarmiljö. 

Utskrift som tjänst

Fokusera på din kärnverksamhet och låt Atea hantera din utskriftsmiljö. Vi ser till att utskriftsmiljön är optimerad utifrån rätt produkt, tillval och antal enheter. Vi kan ta över all hantering av skrivarköer, drivrutiner och standardinställningar i din it-miljö, eller som molnbaserad utskriftshantering.

Skrivare

Inget kontor är komplett utan en skrivare. Vi har ett stort utbud av bland annat laserskrivare, färglaserskrivare och bläckstråleskrivare från tillverkare som HP, Epson, Canon, Brother, Kyocera och många fler.

Kontakta gärna mig

Måns Sörensen
Erbjudandeansvarig