Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Karriär

Atea Campus

Hej och välkommen till Atea Campus! Det är här vi skapar möten med dig och andra studenter på högskolor och universitet runt om i landet. Du får en inblick i vad det innebär att bygga Sverige med it och hur du kan vara med på den resan. 

Möt medarbetare med olika roller på Atea, ta del av deras utbildningsbakgrund och hur de numera är med och skapar it-nytta i svenska verksamheter. De berättar om sina utvecklingsresor, men också om hur vi dagligen tar ansvar och bidrar till en bättre värld, både som medarbetare och bolag.  

Genom att lära känna oss som det härliga lag vi är hoppas vi att du kommer att tycka att vi har ett häftigt och viktigt uppdrag. Och att du, liksom vi, känner att detta är the place to be. Kanske blir du intresserad av att söka vårt management traineeprogram?

Har du frågor?
De svarar vi gärna på. Hör av dig till malin.carlsson@atea.se.

Karriärföretag 2022

Traineeprogram

Som Trainee hos oss ges du en unik möjlighet att komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss.

Du kommer under din tid hos oss att spendera tid på flera olika avdelningar för att få en bred insyn i bolaget och för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att lära känna Atea från insidan.

Parallellt med detta kommer du att ingå i ett utvecklingsprogram. För att guida dig i ditt dagliga arbete har du även en Fadder på respektive avdelning du kommer att vara på som ser till att du kommer in i arbetet som typiskt består av deltagande i olika av projekt men också att driva egna projekt och uppdrag.

Läs mer om vårt traineeprogram

Grupp medarbetare på Atea

The place to be

Det är viktigt att du som medarbetare har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på.  

Vi vill:
  • se dig utvecklas
  • ge dig rätt ersättning
  • att du ska må bra
  • hjälpa dig till ett lägre klimatavtryck
  • hjälpa dig med balans i livet
  • trygga din framtid

Läs mer om våra förmåner

 

Stora A – vår kraftsamling

För att driva förändring behöver man jobba långsiktigt och samtidigt sätta tydliga och mätbara mål.

Därför har vi samlat våra högst prioriterade hållbarhetsmål i vår strategiska treårsplan under namnet Stora A, vilket står för Ansvarstagande Atea och som engagerar hela företaget i frågorna.

Det handlar om ansvar på tre nivåer; hos oss själva som medarbetare, i affärer med våra kunder och som tongivande aktör i samhället. 

Läs om vårt hållbarhetsarbete

Sverige är fantastiskt!

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Ett land som tidigare generationer har byggt med hårt arbete och starka visioner. Vi har all anledning att vara tacksamma.

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Mer om Atea

Gjorda exjobb

Vi är väldigt stolta över att få vara en del av olika exjobb. Här kan du ta del av några av dom. 

Till exjobben

Medarbetarundersökning som skapar engagemang

Genom vår årliga medarbetarundersökning engagerar vi våra medarbetare i Ateas förbättringsprocess, för att veta vad de tycker samt att vi får en tydlig överblick över organisationens styrkor och förbättringsområden.

Tillsammans arbetar vi med resultatet och skapar åtgärder som ger motivation och trivsel bland våra medarbetare.

I år svarade hela 95 % av medarbetarna på undersökningen. Vi är enormt stolta och glada över att vi ligger över genomsnittet inom alla områden i jämförelse med andra it-bolag.

 

Att jobba på Atea

Kontakt

Har du frågor om Atea, välkommen att ta kontakt med mig.

malin.carlsson@atea.se

Tillbaka till Karriär