Hoppa till huvudinnehåll

Det är här vi skapar möten med dig och andra studenter på högskolor och universitet runt om i landet. Du får en inblick i vad det innebär att bygga Sverige med it och hur du kan vara med på den resan. 

Möt medarbetare med olika roller på Atea, ta del av deras utbildningsbakgrund och hur de numera är med och skapar it-nytta i svenska verksamheter. De berättar om sina utvecklingsresor, men också om hur vi dagligen tar ansvar och bidrar till en bättre värld, både som medarbetare och bolag.  

Genom att lära känna oss som det härliga lag vi är hoppas vi att du kommer att tycka att vi har ett häftigt och viktigt uppdrag. Och att du, liksom vi, känner att du vill göra skillnad. Kanske blir du intresserad av att söka något av våra traineeprogram?

Jobba på Atea | Om Atea

 

Följ oss gärna i sociala medier

Traineeprogram

På Atea finns två traineeprogram - management och konsult.

Som Trainee hos oss ges du en unik möjlighet att komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss.

Du kommer under din tid hos oss att spendera tid på flera olika avdelningar för att få en bred insyn i bolaget och för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att lära känna Atea från insidan.

Läs mer om vårt traineeprogram

Vill du lära känna oss på Atea ännu bättre? Få inblick i vad vi gör på dagarna? Vad det finns för möjligheter hos oss? Då är Atea Campus News något för dig!

Atea Campus News är vårt nyhetsbrev för dig som studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola där vi varje kvartal ger dig inblick i en vardag som Atea-medarbetare.

Atea Campus news

Exjobb i teknikens framkant - var med och bygg Sverige med it

Det är våra engagerade, kompetenta och värderingsdrivna medarbetare som bygger Ateas framgång. Vi vill fortsätta att attrahera och utveckla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor, som ett led i det vill vi öka vårt samarbete med er studenter på högskolor och universitet. Vi presenterar därför ett antal olika möjligheter för dig som student att skriva din examensuppsats tillsammans med oss på Atea.

För oss är det här en strategisk satsning på områden som ligger i framkant som vi är nyfikna på och går i linje med våra affärsområdens kompetensplaner.

Våra examensarbeten riktar sig till studenter på högskolor och universitet som ska skriva sina examensarbeten under vårterminen 2024 och är möjliga att skriva både på kandidat- och masternivå.

För att läsa mer om våra examensarbeten och ansöka klicka här nedan. 

Se tidigare genomförda exjobb här

Exjobb

NYHET

Atea i topp bland attraktiva arbetsgivare enligt kvinnor

Vårt löfte till dig

Ateas framtidshopp

Vinnare av dessa är:

  • Dennis Carlsson, Högskolan Väst.
    Tillsammans med Lars Levin från Atea
  • Advan Safic och Julia Barkrot, Axel Weudelskolan
  • Dennis Cejvan, Tage Danielsson och Eri Lygdman Thyr. På bilden är Dennis tillsammans med Maria Kolli.

Vinnare