Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Partnerskap
vmware It-infrastruktur

Vårt samarbete med VMware

Atea och VMware stödjer dig i den digitala resan från datacentret till moln och mobila enheter.
VMware

VMware är det ledande företaget inom digital transformation och ger organisationer möjligheter att leverera tjänster från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst.

Atea har ett nära samarbete med VMware och är marknadsledande inom mjukvaruförsörjning och kompetens och tjänster. Atea är Premier Solution Provider partner med högsta partnerstatus och kompetens inom samtliga områden. Atea har ca 30 certifierade VMwarekonsulter, 30 certifierade tekniska säljspecialister och 50 certifierade säljare med stor geografisk spridning.

Produktutbud

Våra VMware tjänster

Modernisera datacenter

Dagens digitala omvandling driver snabb och grundläggande förändringar i organisationer och driftsmodeller. För att stödja detta måste de på samma sätt transformeras. VMware och Atea gör det möjligt för IT-organisationer att leverera IT-infrastruktur och applikationstjänster snabbt och smidigt för att stödja affärsinnovation och tillväxt.

Integrera offentliga moln

Skala och utöka verksamheten på ett snabbt, smidigt och kontrollerat sätt. VMware Cloud ger IT-organisationer breda valmöjligheter och flexibilitet när det gäller att driftsätta, hantera, flytta och säkra sina appar på vilket moln som helst.

Driva på den digitala arbetsplatsen

De anställda är en viktig del av den digitala transformationen samtidigt som det kan vara en utmaning att ge medarbetarna rätt arbetsverktyg på grund av säkerhetsaspekten. Med hjälp av VMwares nya, intelligenta plattform för arbetsplatsen kan kunderna nyttja data, automation och de förebyggande säkerhetsåtgärderna för att förenkla och skydda driften, och samtidigt levererar den bästa användarupplevelsen.

Transformera säkerheten

Dynamiska verksamheter kräver en ny strategi för nätverk och säkerhet och genomgår just nu stora förändringar. Med VMwares nätverksplattform ges möjligheten att ansluta och säkra applikationer och data, oavsett var de körs - från datacentret till molnet.

När vi kombinerar VMwares världsledande, innovativa lösningar med Ateas lokala närvaro och kompetens hjälper vi våra gemensamma kunder att inte bara driva sin egen unika digitala resa utan också leverera mer värde till sina verksamheter, kunder och medborgare. Tillsammans är vi inte bara med och modernisera IT utan möter också de krav och den innovationskraft som finns på den svenska marknaden.  

VMware och Atea möjliggör en bättre, dynamisk, säker och mer effektiv IT!

Anna-Maria Löweberg
NEMEA Partner Director, VMware

Atea är vinnare av VMware “Network Virtualization Partner of the Year EMEA”

Atea är utsedd till årets HCI partner i november 2018

Tillbaka till Partnerskap
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer