Laddar meny

Vårt samarbete

Atea och VMware stödjer er i virtualiseringsresan från datacentret till moln och mobila enheter.

VMware är det ledande företaget i virtualiseringsbranschen och ger organisationer möjligheter att leverera tjänster från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst.

Atea har ett nära samarbete med VMware och är marknadsledande inom licensförsörjning och kompetens. Atea är Premier Solution Provider partner med högsta partnerstatus och kompetens inom samtliga områden. Atea har ca 55 certifierade VMwarekonsulter, 25 certifierade tekniska säljspecialister och 35 certifierade säljare med stor geografisk spridning.

 • Datacenter- och molninfrastruktur
  Ta hjälp av Atea och VMware att virtualisera, effektivisera och konsolidera servrar, nätverk, lagring och säkerhet.
 • Datacenter- och molnhantering
  Hantera virtualiserade och dynamisk hybridmolnmiljöer med specialbyggda verktyg. Förena, automatisera och förenkla hanteringen för högsta prestanda, kapacitetsutnyttjande och efterlevnad.
 • Klientvirtualisering och mobil datoranvändning
  Förändra datoranvändning för slutanvändaren genom att omvandla datorer, applikationer och data till mobila, centralt administrerade it-tjänster som är konsekventa, uppfyller regelefterlevnad och säkert levereras till alla enheter.
 • Infrastruktur som tjänst
  Implementera ett hybridmoln på några timmar med en pålitlig och säker molntjänst som är helt kompatibel med ditt datacenter. Koppla ihop ditt datacenter med Ateas Molnserver som tjänst VMware.
 • Företagsmobilitet
  Enterprise mobility management. Alla dina mobila tillgångar i en konsol.
Visste du att
Atea har vunnit globala utmärkelser som Solution Provider of the Year, Renewal Partner of the year & Partner Executive of the year?
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer