Hoppa till huvudinnehåll
Atea och VMware stödjer dig i den digitala resan från datacentret till moln och mobila enheter.
VMware

VMware är det ledande företaget inom digital transformation och ger organisationer möjligheter att leverera tjänster från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst.

Atea har ett nära samarbete med VMware och är marknadsledande inom mjukvaruförsörjning och kompetens och tjänster. Atea är Principal Partner med högsta partnerstatus och kompetens inom samtliga områden. Atea har ca 30 certifierade VMwarekonsulter, 30 certifierade tekniska säljspecialister och 50 certifierade säljare med stor geografisk spridning.

Produktutbud

VMware Principal Partner

VMware Cloud Verified

Våra VMware tjänster

Modernisera datacenter

Dagens digitala omvandling driver snabb och grundläggande förändringar i organisationer och driftsmodeller. För att stödja detta måste de på samma sätt transformeras. VMware och Atea gör det möjligt för IT-organisationer att leverera IT-infrastruktur och applikationstjänster snabbt och smidigt för att stödja affärsinnovation och tillväxt.

Integrera offentliga moln

Skala och utöka verksamheten på ett snabbt, smidigt och kontrollerat sätt. VMware Cloud ger IT-organisationer breda valmöjligheter och flexibilitet när det gäller att driftsätta, hantera, flytta och säkra sina appar på vilket moln som helst.

Driva på den digitala arbetsplatsen

De anställda är en viktig del av den digitala transformationen samtidigt som det kan vara en utmaning att ge medarbetarna rätt arbetsverktyg på grund av säkerhetsaspekten. Med hjälp av VMwares nya, intelligenta plattform för arbetsplatsen kan kunderna nyttja data, automation och de förebyggande säkerhetsåtgärderna för att förenkla och skydda driften, och samtidigt levererar den bästa användarupplevelsen.

Transformera säkerheten

Dynamiska verksamheter kräver en ny strategi för nätverk och säkerhet och genomgår just nu stora förändringar. Med VMwares nätverksplattform ges möjligheten att ansluta och säkra applikationer och data, oavsett var de körs - från datacentret till molnet.

Tech Talk med Atea powered by VMware

Tanzu och moderna applikationer

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Mattias Söderberg, Senior Solution Engineer - Application Platforms Tanzu VMware Tanzu.

Här går vi igenom hur VMware Tanzu-portföljen gör det lättare för organisationer att automatisera sin applikation från utveckling till produktionssättning. Vi pratar om verktyg för att automatisera kodning, paketering av kod i containrar och säkra och strömlinjeforma. Med syftet att automatisera sitt sätt att bygga containrar. Vi går igenom verktygen och plattformen. För att slutligen på ett orkestrerat sätt kunna sjösätta sin applikation med Tanzu Kubernetes Grid.

 

Network security

Jonas Emilsson, Atea in a conversation with Angelo Rivano, Manager (Nordics & Benelux), Specialist Solutions Engineers, Networking & Security at VMware.

Cybersäkerhet är ett område med stark tillväxt med många nischade lösningar för att lösa specifika problem. Lyssna på en kort diskussion kring värdet av att ha en holistisk och heltäckande inställning till säkerhetshot. Vi pratar om allt från allmänna säkerhetstermer till hur ni som företag ska arbeta med er säkerhetsstrategi.

Tillämpningar av moderna applikationer

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Mattias Söderberg, Senior Solution Engineer - Application Platforms Tanzu VMware Tanzu.

Här diskuterar vi de utmaningar man som organisation stöter på när man går in i Cloud Native Apps-världen. Här får du lära dig vad man bör se upp för och vilka förberedelser man behöver göra för att kunna transformera sina applikationer till moderna Kubernetes-baserade applikationer. Vi delar våra erfarenheter från kundprojekt och gemensamma lärdomar från marknaden.

 

Multicloud

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Claes Sandahl, Manager System Engineering på VMware Sverige.

Private-, hybrid och multi cloud. Vad är egentligen skillnaden? Lyssna på ett kort samtal där vi reder ut begreppen samt att vi berättar om vad Atea och VMware kan göra för att få bättre kontroll på säkerhet och kostnader i en multi-cloud miljö.