Hoppa till huvudinnehåll
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att förvärva Adobe-licenser inom samtliga licensmodeller, inklusive VIP, ETLA, TLP och CLP. Oavsett vilken av dessa modeller som passar bäst för era behov, kan ni vara säkra på att ni har tillgång till de senaste Adobe-produkterna och enastående support när ni väljer att samarbeta med Atea.

Med vårt team vid er sida kan ni vara säkra på att ni får inte bara produkter av högsta kvalitet, utan även en partner som är dedikerad till er framgång och som finns där för att stödja er varje steg på vägen.​

Vår ständiga närhet till Adobe innebär att vi alltid är pålästa om de senaste utvecklingarna och uppdateringarna inom Adobe-ekosystemet. Detta gör att vi kan hålla våra kunder fullt uppdaterade om nyheter, förbättringar och bästa praxis.

Med Atea som er partner är ni garanterade att ni alltid kommer att dra nytta av de senaste innovationerna och kunna anpassa era lösningar för att uppfylla era växande behov. Vi är här för att hålla er framåt och säkerställa att ni är rustade för framtiden.​

 

Avtalsformer

Det finns något för alla, vare sig ni vill äga eller prenumerera, är ett stort eller litet företag, skola eller myndighet. Dessutom kan ni välja bland olika lösningar dör man kan öka eller minska i antal licenser.

Atea Cloud Portal

Vad är Atea Cloud Portal?

Atea Cloud Portal är en portal för försäljning av mjukvara som tjänst. Portalen används av kunder i alla Atea-länder och gör det enkelt för er att administrera och konsumera mjukvara och molntjänster.

Creative Cloud

Designad för kreativitet. Byggd för företag.

Bygg ditt varumärke och utveckla ditt företag med världens bästa kreativa appar och tjänster som gör samarbetet bättre än någonsin. Vad du än vill skapa har Adobe det du behöver för att göra det fantastiskt. Är du osäker på vilken plan som är bäst för ditt företag? Vi hjälper dig att reda ut det.

Kreativ & Design

Creative Cloud innehåller mer än 20 stationära och mobila appar för alla dina kreativa behov. Branschledande appar möjliggör sömlös kreativitet i alla arbetsflöden, väcker ditt teams produktivitet och hjälper dig att bygga innehåll – och leverera det till marknaden snabbare.

Utnyttja kraften i kreativiteten...

Styr din kreativitet och få allt du behöver för att skapa innehåll som lyfter ditt varumärke. Med 20+ stationära och mobila appar för att hantera alla kreativa projekt, produktivitetsverktyg och kreativa resurser.

Arbeta bättre som ett team med integrerade verktyg och tjänster gjorda för företag. Skapa en enda källa av sanning med teambibliotek för att dela tillgångar, skapa konsekvens och minska omarbetning. Slutför projekt snabbare med Share for Review och effektivisera dina arbetsflöden med appar inklusive Microsoft.​

Hantera din plan, appar och tillgångar med enkel administratörsåtkomst och full företagskontroll. Full företagskontroll med en webbaserad administratörskonsol plus företagstillgångar och biblioteksskydd.

Appar i Creative Cloud

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe InDesign
Adobe Premiere Pro
Adobe Premiere Pro
Adobe After Effects
Adobe After Effects
Adobe Audition
Adobe Audition
Adobe XD
Adobe XD
Adobe Lightroom
Adobe Lightroom
Adobe Acrobat Pro
Adobe Acrobat Pro
Adobe Dreamweaver
Adobe Dreamweaver
Adobe Animate
Adobe Animate
Adobe Character Animator
Adobe Character Animator
Adobe InCopy
Adobe InCopy
Adobe Dimension
Adobe Dimension
Adobe Spark
Adobe Spark
Adobe Fresco
Adobe Prelude
Adobe Prelude
Adobe Bridge
Adobe Bridge
Adobe Media Encoder
Adobe Media Encoder
Adobe Premiere Rush
Adobe Premiere Rush

Adobe Firefly

Adobe Firefly representerar en banbrytande era inom kreativt skapande genom att erbjuda innovativa metoder för inspiration, skapande och kommunikation. Den integrerar avancerade generativa AI-tekniker för att avsevärt förbättra kreativa arbetsflöden.

Denna spännande plattform sträcker sig bortom den dedikerade webbappen Firefly. Adobe har utvidgat Firefly-familjen, som inte bara omfattar den centrala webbappen utan även inkluderar en rad kreativa generativa AI-modeller. Dessutom integreras kraften hos Firefly i Adobes flaggskeppsprogram och Adobe Stock.

Med Adobe Firefly får användarna tillgång till verktyg och funktioner som öppnar upp för nya nivåer av kreativitet och effektivitet. Genom att kombinera avancerad teknologi med användarvänlighet strävar Adobe efter att erbjuda en helhetsupplevelse som transformerar den kreativa processen och möjliggör nya uttryckssätt inom digitalt skapande.

Adobe Stock

Adobe Stock

Adobe Stock är en bildbank som ger dig möjligheten att minimera den tid du lägger på uppsökning av medieverktyg. Med Adobe Stock finner du bland annat videor, foton, illustrationer, vektorgrafik, 3D och mallar. Med Adobe Sensei kan du dessutom drag and drop bilder i sökfältet och få tillgång till likadana bilder.

Adobe Stock ger dig:

  • En bildbank som drivs av kreatörer för kreatörer
  • Nytt material dagligen
  • Ett verktyg som är integrerat med andra Adobe kreativa program
  • Visuell sökning genom Adobe Sensei
  • Förhandsvisning av önskade bilder med vattenstämpel

Document Cloud

PDF- och digitala signaturverktyg för ditt företag. Acrobat har det.

Stärk ditt team med 100 % digitala dokumentarbetsflöden så att de kan arbeta var som helst – på skrivbordet, webben och mobilen. Den kompletta allt-i-ett PDF och digital signaturlösning, Acrobat Pro möjliggör säker, enkel produktivitet och samarbete plus oöverträffad integration med ledande affärsapplikationer.

Lär dig mer om den ROI som ditt företag kan uppnå med Acrobat. Se vårt inspelade webinar där vi går igenom hur du kan få ut det mesta av din Microsoft-infrastruktur och förbättra användarupplevelsen genom Adobes Acrobat Pro och Adobe Sign.

Kontakt

Om ni önskar fördjupad information eller har frågor om vårt erbjudande kring Adobe-licenser och vår expertis, är ni mer än välkomna att höra av er till oss.

Vårt dedikerade team står redo att svara på era frågor, erbjuda skräddarsydda råd och assistera er med att hitta de bästa lösningarna för era specifika behov. Er framgång är vår prioritet, och vi ser fram emot att vara er partner på er resa mot effektivitet och framgång. Kontakta oss idag för att inleda samtalet!

Varför Atea

Högsta partnerstatus

Atea erhåller det högsta partner status (Platinum reseller). Det innebär att ni som är myndigheter, skolor och företag kan handla Adobe licenser genom oss. Vi erbjuder er möjligheten att handla Adobelicenser inom samtliga licensmodeller såsom VIP, ETLA, TLP & CLP. 

Dedikerat Team

Det som verkligen sätter oss isär är vårt breda och dedikerade team som fokuserar uteslutande på Adobe-produkter. Våra experter är fullt engagerade i att förstå era unika behov och mål, och de är redo att erbjuda skräddarsydda lösningar och rådgivning som hjälper er att maximera värdet av era Adobe-licenser.

 

Närkontakt med Adobe

Vår ständiga närhet till Adobe innebär att vi alltid är pålästa om de senaste utvecklingarna och uppdateringarna inom Adobe-ekosystemet. Detta gör att vi kan hålla våra kunder fullt uppdaterade om nyheter, förbättringar och bästa praxis.