Tillbaka till Partnerskap
ibm På vårt sätt

Vårt samarbete med IBM

Atea är platinumpartner till IBM och specialister på flera områden av IBM:s produktportfölj.

Här följer några exempel

Mobilitet

Enterprise Mobility Management, EMM, är it-avdelningens verktyg för att hantera de mobila lösningarna. Medarbetarna får effektiv och säker åtkomst till mobila lösningar samt tillgång till rätt uppgifter från rätt nätverk med rätt applikationer. Lösningen vilar på en stabil plattform baserad på IBM Maas 360. Finns att köpa som tjänst!

Big Data & Analytics

Har er verksamhet samlat på sig en hel del data? Intresserad av att utforska hur denna data kan omvandlas till värdefulla insikter om hur ni kan bedriva er verksamhet ännu bättre? Med hjälp av lösningar från IBM kan vi tillsammans med er hitta rätt väg framåt för er organisation!

Säkerhet

För att säkra en likvärdig hantering av personuppgifter inom EU träffades en politisk överenskommelse i december 2015 om innehållet i EU:s nya dataskyddsförordning. Efter en övergångsperiod på 2 år börjar direktiven gälla. Atea har kompetens inom säkerhet att tillsammans med er inleda arbetet med anpassningen till den nya förordningen. Med lösningar baserat på Qradar och Guardium från IBM kan vi hjälpa se till att ert företag uppfyller de krav som ställs i och med den nya förordningen.

Datacenter

Atea är experter på lagring- och serverlösningar från IBM! Detta omfattar bland annat lagringslösningar, arkivering och backup. Vill du backa er data säkert och effektivt så erbjuder vi en tjänst baserat på IBM:s backuplösning Spectrum Protect (TSM).

Tillbaka till Partnerskap
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer