Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Partnerskap
cisco It-infrastruktur

Vårt samarbete med Cisco

Atea och Cisco har ett nära samarbete och erbjuder företag och organisationer effektiva it-lösningar som leder till utveckling.
Cisco

Atea har sedan 1988 varit partner till Cisco vilket är den längsta partnerrelationen på nordisk nivå. Atea blev även första guldpartnern i Norden 1994 och har sedan varje år efter det fortsatt tillhandahållits högsta partnerstatus hos Cisco.

Detta genom att Atea erbjuder lösningar och tjänster baserade på hela Ciscos teknologi och har 90+ individuella Cisco certifieringar.

Produktutbud

Uppnå verksamhetsnytta genom fokus på livscykelhantering

Tjänster och funktioner som utvecklas samtidigt som man använder dem, lyckas man inte använda dem på det sätt de är tänkta, blir det också svårt att få ut sin investerings fulla värde. Det är grunden när vi beskriver livscykelhantering, ett sätt att över tid samarbeta med våra kunder för att se till att värdet i de lösningar de investerat i uppnås.

Livscykelhantering

Motivering till utnämnande av Cisco Partner of the year 2018

Denna partner har investerat starkt i nya lösningar och kompetenser inom Ciscos strategiska områden och trots sin stora storlek visar de stark double-digit growth inom samtliga arkitekturer. Fokus är på teamen, innovation genom att konstant utmana sig själva som marknadsledande och att vinna tillsammans med Cisco på alla nivåer.

Johan Stenstrand, Partnerchef Cisco Sverige

Cisco Specialiseringar & ATP

Cisco Gold PartnerCisco TAC CertifiedAdvanced Enterprise Network Arcitecture Specialisation

Advanced Security Architecture SpecialisationAdvanced Collaboration Architecture SpecialisationAdvanced Datacenter Architecture Specialisation

ATP - Cisco TelePresence Video MasterATP ACICisco Lifecycle Advisor – EA, EN samt Collab

Tillbaka till Partnerskap
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer