Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Partnerskap
microsoft Om Atea

Vårt samarbete med Microsoft

Atea har ett mycket nära samarbete med Microsoft och är Gold Certifierad Partner. Vi uppfyller högsta kraven för certifierade konsulter i flera olika nivåer och representerar en stor affärsvolym på licenser och molnprenumerationer.
Microsoft

Atea är marknadsledande licens, moln- och kompetenspartner i Sverige med en geografisk spridning på över 30 orter och ett hundratal Microsoft certifierade konsulter.

Guldcertifierade partners är företag som har en stark relation med Microsoft i kombination med dokumenterad kunskap om teknik certifieringar, kundreferenser och kundnöjdhet.

Goldpartnercertifieringen innebär att Atea får exklusiv tillgång till resurser och produktinformation av Microsoft. Allt för att kunna ge Ateas kunder det bästa stödet och senaste produkt- och tjänsteinformation.

Atea erbjuder konsult & molntjänster men också  maskin- och programvara inom Microsoft it.

Produktutbud

Vi erbjuder:

  • licens- och molnprenumerationer
  • klienthantering för skapandet av en mobil och flexibel arbetsplats
  • applikationshantering
  • datacenter-lösningar inom virtualisering
  • säkerhet
  • management och serverbaserad molntjänster
  • självbetjäningsportaler
  • samverkans-lösningar för den flexibla arbetsplatsen (Office 365, Skype for Business och Surface Hub)
  • surfplattor för den moderna arbetsplatsen – Surface Pro

Datacenteretableringen i Sverige

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Roger Morell, Partneransvarig för Azuredatacenteretableringen i Sverige, Microsoft.

Atea vinner pris som årets transformationspartner. Men hur gör vi så att ett pris faktiskt gör skillnad för våra kunder?
Jonas pratar med Roger om Ateas och Microsofts fördjupade samarbete och hur detta gynnar våra gemensamma leveranser. De berör också lanseringen av Microsofts datacenter i Sverige och hur vi tillsammans hjälper våra kunder mot molnet.

Atea CloudTrack 

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Urban Järved, Concept Manager Cloud på Atea.

Atea CloudTrack hjälper dig med en cloud-strategi för att din verksamhet ska få en modern it-miljö. Bli guidad i valet av cloud-lösningar bland alla alternativ som finns, stöttad vid migrering av er data och hantering av drift och övervakning.

Tillbaka till Partnerskap