Hoppa till huvudinnehåll

Vårt samarbete med Microsoft

Atea har ett ömsesidigt strategisk partnerskap med Microsoft. Vi är stolta innehavare av hela fem stycken Solution Partner designations vilket innebär att vi uppfyller de högsta kraven på kompetens och affärsvolym inom många områden.
Microsoft

Atea är marknadsledande inom software, cloud och kompetens. Vi kan nyttja kunnandet från microsoftcertifierade konsulter i hela Norden och Baltikum samtidigt som vi alltid är närmast kunden genom +30 kontor bara i Sverige.

Våra fem Solution Partner designations tillsammans med ett strategiskt partnerskap ger oss exklusiv tillgång till resurser och produktinformation från Microsoft.

Produktutbud

Microsofts nya partnerprogram är aktivt

Från och med den 3 oktober 2022 har Microsoft ett nytt partnerprogram.

De gamla guld- och silverkompetenserna har försvunnit till förmån för sex stycken ”Solution Partner designations”. Poängräkningen som ligger till grund för dessa utmärkelser tar inte bara hänsyn till kunskap utan innebär ett holistiskt perspektiv som inkluderar prestation, kunskap/utbildning och kundvärde.

Atea är stolta över att kunna uppvisa badges inom följande områden:

  • Data &AI
  • Digital & App Innovation
  • Infrastructure
  • Security
  • Modern Work
    • SMB
    • Enterprise

Microsoft badges

Datacenteretableringen i Sverige

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Roger Morell, Partneransvarig för Azuredatacenteretableringen i Sverige, Microsoft.

Atea vinner pris som årets transformationspartner. Men hur gör vi så att ett pris faktiskt gör skillnad för våra kunder?
Jonas pratar med Roger om Ateas och Microsofts fördjupade samarbete och hur detta gynnar våra gemensamma leveranser. De berör också lanseringen av Microsofts datacenter i Sverige och hur vi tillsammans hjälper våra kunder mot molnet.

Atea CloudTrack 

Jonas Emilsson, Lead Architect Hybrid Platforms på Atea i samtal med Urban Järved, Concept Manager Cloud på Atea.

Atea CloudTrack hjälper dig med en cloud-strategi för att din verksamhet ska få en modern it-miljö. Bli guidad i valet av cloud-lösningar bland alla alternativ som finns, stöttad vid migrering av er data och hantering av drift och övervakning.

Partneransvarig

Robert Malmgren
Robert Malmgren
Partner Manager

Robert är Partner för Manager för Microsoft sedan hösten -22 men har jobbat på Atea sedan 2015. Först som Försäljningschef på Atea Skola i sex år och sedan inom partnerorganisationen. Den stora drivkraften är att bygga ett starkare samhälle med hjälp av de möjligheter som digitaliseringen ger.