Hoppa till huvudinnehåll
Molnet är framtiden och det är bara en fråga om när du måste påbörja eller fortsätta din resa. Vi visar dig hur din verksamhet och dina applikationer kan dra nytta av fördelar som skalbarhet, tillgänglighet och pay-as-you-go i säkra och framtidsinriktade lösningar.
En kvinna och en man tittar på en datorskärm

Managed Azure

Med Managed Azure får du en fullt managerad Azure-plattform skräddarsydd utifrån era behov samt ökad kontroll med hög säkerhetsnivå.

Vi tar hand om daglig drift, ändringshantering samt proaktiv analys för att ge dig flexibilitet och skalbarhet i din verksamhet. 

Managed Azure

Governance Workshop

Kunder som börjat nyttja Azure-tjänster och som har begränsad erfarenhet av Azure upplever ofta osäkerhet kring kostnader, osäkerhet kring vad behovet av åtkomstkontroll är samt revision av befintliga rättigheter.

Team

Azure Starter Kit

Azure kan vara överväldigande med sitt stora utbud av tjänster och lösningar. Denna workshop hjälper nya användare att lära hur enkelt det är att få ut värde av tjänsterna i Azure.

Stay up to date

Denna workshopen är till för dig som har kommit lite längre i molnresan. Du kanske till och med har hela it-miljön i Azure.

Utmaningen blir då istället att hålla koll på alla nyheter och uppdateringar som Microsoft släpper med höghastighet.

Ge oss ansvaret att hålla dig uppdaterad om vad Microsoft hittar på medan du fokuserar på viktigare saker. Vi kommer ut till er berättar om, samt visar nya funktioner som släppts de senaste 6 månaderna

Effektiv backup & disaster recovery workshop

Även ett mindre strömavbrott kan orsaka stora konsekvenser. Så säkra dig själv med hjälp av en plan för kontinuitet som inkluderar katastrofåterställning för alla dina större it-system - utan behov av- och kostnader för en sekundär infrastruktur.

Development & Operations workshop

Få utvecklarna och it operations att jobba mer tillsammans.

På senare år har det kommit en storm av olika uttryck för hur vi kan bli en effektivare organisation, få stabilare kodbas och korta ner tiden för att få ut vår produkt ut till marknaden. Det finns flera olika termer som alla börjat samlas under ett tak. Det är vad vi idag kallar för Dev/Ops.

Kontakta mig vid frågor om Azure

Moltas Lindell
Transformation Manager Cloud