Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Partnerskap

Vårt samarbete med HP

Atea och HP har ett mycket nära och mångårigt samarbete där Atea är Power Services Partner vilket innebär den högsta partnerstatusen. Atea har en stark relation till HP samt ett stabilt och väletablerat partnerskap.
HP

Med Ateas kompetens och HP:s innovativa och breda produktsortiment erbjuder vi tillsammans företag och organisationer säkra it-lösningar, både produkter och tjänster som är bäst anpassade efter er verksamhet.

Vår framgång tillsammans bygger på enkelhet, förmågan att förstå och hjälpa våra kunder att utvecklas samt bli ledande inom sina branscher. HP har produkter och lösningar som bra matchar Ateas erbjudanden och väl förstärker de kundnyttor Atea levererar! 

Produktutbud i vår eShop

Erbjuda en kreativ arbetsplats

HP erbjuder många olika lösningar för att få din kreativa arbetsplats att fungera. Det innebär allt ifrån inbyggda funktioner i din enhet till all kringutrustning du nyttjar i olika kombinationer såväl med HP som andra fabrikat!

Hantera it hållbart

När HP Elite Dragonfly introducerades fick den utmärkelsen världens mest hållbara PC. HP har stort fokus på hållbarhet och våra produkter och förpackningar innehåller idag stora delar återvunnet material som går att återvinna igen. Inom Print sticker HP:s PageWide-teknik ut som i alla delar har en klart lägre miljöpåverkan än traditionella skrivare på marknaden. Tveka inte att hör av er så berättar vi mer om HP och vårt viktiga arbete inom hållbarhetsområdet!

Säkra it-miljön

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att tänka på hur du säkrar dina processer genom att välja rätt hårdvara. Visste du att det, till exempel, skapas över 300 000 nya typer av skadlig kod varje dag? Detta utgör ett stort hot mot alla organisationer och ett lyckat intrång kan bli mycket kostsamt både tidsmässigt och ekonomiskt. HP är ledande när det kommer till AI-baserade säkerhetslösningar inbyggda i deras produkter.

Tillbaka till Partnerskap
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer