Hoppa till huvudinnehåll
Atea och HP har ett mycket nära och mångårigt samarbete där Atea är Power Services Partner vilket innebär den högsta partnerstatusen. Atea har en stark relation till HP samt ett stabilt och väletablerat partnerskap.
HP

Från HP hittar du ett brett sortiment av tjänster som är utformade för att skapa säkra och idérika samarbeten. Med sin 80-åriga erfarenhet drivs HP av att varje dag hitta nya tekniska möjligheter som underlättar och effektiviserar din arbetsdag.

Vi är väldigt stolta över att tillsammans med HP erbjuda allt från säkra IT-lösningar till kraftfulla och robusta produkter. Oavsett vilken lösning du efterfrågar ser vi till att anpassa den efter dig och dina behov – så du kan arbeta sömlöst.

Produktutbud i vår eShop

Upplev gränslösa tjänster

HP är så mycket mer än ”bara” datorer. De erbjuder tjänster som förenklar livet som företagare. För att du varje dag ska kunna prestera på topp, erbjuder HP tjänster inom allt från IT-hantering till lifecycle-tjänster och managerade tjänster. Tjänsterna som du kan tillhandahålla genomsyras av att automatisera så mycket som möjligt och på ett enkelt sätt hantera det administrativa arbetet.

Säkra sätt att arbeta var du vill

En stor konsekvens av pandemin är att det hybrida arbetssättet tagit mer och mer plats. Idag behöver inte en kontorsplats definieras av en fast geografisk plats. Många av våra kunder vill ha möjligheten att arbeta hemifrån, från kontoret och på språng. Detta ställer enorma krav på att kunna erbjuda dig som modern företagare säkra och trygga lösningar som oavsett varifrån du arbetar alltid ser till att du kan arbeta ostört. Exempelvis erbjuder HP Wolf Security banbrytande skydd i hårdvaran för att reducera potentiella cyberhot från grunden – oavsett varifrån du arbetar.

Upplev ett nytt sätt att samarbeta

Att den teknik du och dina kollegor använder ska främja och underlätta samarbeten är för oss och HP en självklarhet. Oavsett om du arbetar på språng, sitter i ett konferensrum eller arbetar hemifrån är HPs produkter framtagna så att du och dina kollegor tillsammans ska kunna tackla arbetsdagen på bästa sätt. Från den hybrida konferensrumslösningen HP Presence till HPs samarbetsvänliga skrivarlösningar. Allt är utformat för att möjliggöra sömlösa samarbeten.

HP Partner Of The Year

Storslam för Atea under partnereventet Guldmyran

Atea prisades flerfaldigt under HP:s och HPE:s årliga partnerevent Guldmyran som firar 20-årsjubileum. Atea tog framförallt hem dubbla priser som HPE Partner of the year och HP Partner of the year. Dessutom prisades Atea inom kategorin Säkerhet & Integritet för arbetet kring säker dokumenthantering.

Storslam för Atea under partnereventet Guldmyran

Partneransvarig

Mats Löwnander
Mats Löwnander
Chef Atea Hardware Services