Hoppa till huvudinnehåll
Atea och Dell Technologies har ett nära samarbete och erbjuder innovativa produkter och tjänster. Vi hjälper företag och organisationer att accelerera resan mot molnet och leverera it som tjänst.
Dell Technologies

Atea erbjuder lösningar baserade på Dell Technologies teknologi med fokus på att lagra, hantera, analysera och skydda den mest värdefulla tillgången, information. 

I ett nära samarbete med kund tar vi fram skräddarsydd design men erbjuder även en effektiv inköpskanal i vår e-shop där delar av produkterbjudandet finns.

Produktutbud

Dell Technologies är en del i flera av Ateas lösningsområden

Molntjänster

Atea tillsammans med Dell Technologies har skapat hybrida molntjänster som ger dig tillgång till avancerade it-tjänster på dina villkor. Sänk kostnaderna och minska underhållet med hybridmolnslagring med åtkomst till både det privata och det publika molnet.
Kombinera high-performance storage arrays med kostnadseffektiv molnkapacitet och få förenklad lagringshantering för inaktiv data och katastrofskydd.

 

Datacenter

Dell Technologies är en av världens största leverantör av lagringsprodukter och lösningar inom Datacenter. Som Titanium Black Partner arbetar vi med hela Dell Technologies produktutbud. Det omfattar bland annat lagringssystem, backup, arkivering och virtualisering. Vårt mål är att skapa dynamiska datacenter med automatiserade processer för att tillhandahålla effektiv och säker it. Atea har utbildade konsulter runt om i Sverige för implementation och deploy för Dell Technologies populära hybrida datacenter VxRail.

Klient

Dell Technologies erbjudande för en komplett arbetsplats rimmar väl ihop med vårt eget Digital Workplace. Från PC, världsledande skärmar, tangentbord, väskor och mus till managering och hantering via exempelvis Workspace One som finns för-installerat på samtliga Dell PC. Dell arbetar även mycket med säkerhet kring sina klienter och erbjuder support-tjänster i landslagsklass!

Atea Sverige vinner Dell Partner of the year

Atea Sverige utsågs till Dell Partner of the year under prisceremonin Dell Technologies Partner Awards 2022 som genomfördes på Quality hotel Friends Arena. Atea fick även priset Excellence in Datacenter sales och var det enda företaget som tog hem två priser under eventet.

Atea Sverige vinner Dell Partner of the year

Atea TechTalk

Atea pratar med Dell Technologies om effektiv datahantering

Vad menas med "Multicloud by default", och hur kan man vara säker på att datan är säker? Det får du bl.a. höra om i samtalet mellan Hanna Widenberg, Dell Technologies och Jonas Emilsson, Atea.