Hoppa till huvudinnehåll
Atea FastTrack Center är ett team som via digitala möten hjälper dig att få ut det bästa ur Microsoft 365.

Vad är FastTrack?

FastTrack är en tjänst som hjälper organisationer att komma igång och öka användande av Microsoft 365 (Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security (EMS)). Organisationer som har fler än 150 licenser har möjlighet att nyttja FastTrack utan kostnad.

  • Tillgång till en FastTrack manager på distans.
  • En tjänst som ingår era licenser (+150 licenser)
  • Metodtips för optimal användning av Microsoft 365
  • Tillgång till FastTrack specialist från Microsoft
  • Workshops på distans
  • Guider för utbildning av slutanvändare
  • Atea Cloud Update-nyheter inom M365
  • Konsulter från Atea erbjuder stöttning och tjänster på plats (einkluderat i licensen).

”Det är en trygghet att ha en kunnig FastTrack Manager nära till hands. Både att kunna ställa löpande frågor via våra Teams-kanaler men framförallt våra löpande uppföljningsmöten som skapar ett forum för stora som små frågor. ​

Sen är det även ett stort plus att vi får kännedom om de senaste nyheterna och kommande utveckling kring Office 365-produkterna, vilket är väldigt givande.”

— Madelene Johansson, It Chef Bjurfors

Rådgivning under hela molnresan

FastTrack kan hjälpa er att snabbare implementera och stötta användarna att få ut det mesta möjlighet av Microsoft 365. Planering och utbildning av slutanvändare är i fokus. 

Tillgång till en FastTrack Manager

Stöttning på distans av en FastTrack Manager och specialist på Microsoft. Dessa rekommenderar hur ni bäst onboardar användare och ökar nyttjande internt. Behöver ni mer stöd på plats har Atea konsulter inom varje produktområde. 

Öka användandet av Microsoft 365

Vi har sett hur framgångsrika organisationer kan bli när medarbetarna förstår värdet av att nyttja Microsoft 365. På FastTrack Online Portal har ni tillgång till träning för användare och tips på hur en digital förändring kan genomföras inom organisationen.