Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Mjukvara och licenser

Verksamheter upp till 499 anställda

Vi hjälper dig som har ett företag med upp till 499 anställda att jobba på ett smartare och mer kostnadseffektivt sätt. Har du tankar och funderingar på molnet? Vi gör din arbetsdag flexibel så du kan ta med dig kontoret både hem och till sommarstugan på ett enkelt och säkert sätt.
Magnus Jägre, fastighetsbolaget Amasten

Outsourcad it stärker säkerheten och frigör tid för Amasten

Amasten är ett snabbt växande fastighetsbolag. Nya förvärv och mer personal över hela Sverige har ökat kraven på ett säkrare it-system och effektivare service.

– Vi behövde en stabil partner som också kan sköta allt som har med kontors-it att göra, säger Magnus Jägre på Amasten Fastigheter.

Läs om Amasten

”Så blir vardagen smidigare med smarta molntjänster”

Ostrukturerade mejl, dokument som inte går att hitta, långväga möten och andra tidstjuvar – allt det blir ett minne blott med Microsoft 365. Och med en prenumeration har du alltid tillgång till de senaste funktionerna som gör alla samarbeten smidigare.

Läs reportaget här

Webinar: Smidigare med onlinetjänster

Vet du vad ni har för prenumerationer på er mjukvara idag? Vet du vad dina licenser kostar att använda och framför allt vad de kostar att inte använda? Vad innebär molntjänster/SaaS som tjänst? Frågorna är många och med ökad medvetenhet kring vad du har och behöver så växer kontrollen över de kostnader dina licenser idag har. 

Se vårt inspelade webinar.

Smidigare samarbeten med Microsoft Teams

Längtar du efter en plattform som gör dina samarbeten enklare, mer produktiva och mer engagerande? Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, möten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats. 

Svenska Fönster stärker sina samarbeten med Teams

För Svenska Fönster handlar digitala lösningar inte bara om att arbeta effektivare och säkrare. Målet är att bli störst i Sverige – och på vägen dit är ständiga förbättringar och samarbetsverktyget Teams värdefulla stöd.

 

Tillbaka till Mjukvara och licenser