Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Mjukvara och licenser

Mjukvara och licenser för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att göra fördelaktiga inköp genom de ramavtal som bl a innehåller erbjudande för en digital arbetsplats, redo för framtiden Låt oss vägleda dig utifrån dina behov och våra erfarenheter! Tillsammans kan vi förbättra tjänster med innovativa lösningar.
IngaLill Näslund-Persson sitter vid ett runt bord tillsammans med två män och samtalar

Vill din kommun flytta till molnet?

Många svenska kommuner har redan inlett eller kommer snart att påbörja sin molnresa. Vad behöver ni som kommun för att ta nästa steg? Inspireras av Uddevalla kommuns och Landskrona Stads molnresor, samt lär dig mer genom våra specialisters tips. 

Läs mer om molnflytt här

Verksamhetsnyttan gick före tekniken när Landskrona valde molnlösning

När Landskrona stad skulle välja ny molntjänst var tekniken sekundär och funktionen primär. Genom ett antal workshops med verksamheten fick de förståelse för användarnas förväntningar och behov och dessutom ett bra beslutsunderlag att ta vidare till styrelsen.

Läs mer om hur Landskrona valde molntjänst

Nyttjar du säkerhetsfunktionerna i Microsoft 365?

Nyttjar du säkerhetsfunktionerna i Microsoft 365? Lyssna på detta Webinar, som riktar sig till offentlig sektor, där vår lösningsarkitekt Håkan Boström delar med sig av hur du skapar säkerhet i molnet.
Tillbaka till Mjukvara och licenser
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer