Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Atea

Information Management

Få insikt om din data och nyttja kraften i verksamhetens information

Idag översköljs vi av information och utmaningen är att säkra, strukturera, analysera data för att kunna fatta rätt beslut som skapar framgångsrika resultat i verksamheten. 

Inom Information Management hjälper vi dig med informationsarkitektur och möjliggör datafångst, bearbetning och analys av information som ger dig verksamhetsnytta. Tillsammans möjliggör vi er digitala resa och säkerställer att du kan skydda verksamhetens information och tillgångar med smart informationshantering.

Nå förändring och resultat tillsammans med våra specialister

Förändringsledning

Förändringsledning

Öka dina chanser att uppnå önskat resultat, nytta och effekt. Istället för att agera reaktivt och "släcka bränder" agerar vi med förändringsledning proaktivt och bemöter väntade behov och reaktioner i tid. Utifrån metodiker och ert läge driver vi systematiskt och strukturerat förändringsprocessen mot önskat resultat.

Så förverkligar du förändringen

 

Verksamhetsutveckling 

Vi hjälper dig att förbereda verksamheten inför framtidens krav, möjligheter och utveckling.

Verksamhetsutvecklarens förmåga är att tydliggöra krav och behov från användarens perspektiv och förklara vad som behöver göras samt varför det måste ske.  Etablera samverkan mellan verksamhetens organisatoriska arkitektur, på sikt kommer det att leda till att mål och strategier uppnås vilket realiserar önskad effekt. 

Så får du fram önskvärda beteenden i verksamheten

Projektledning

Med målstyrning och nytta i fokus strukturerar, planerar och utför våra projektledare Ateas leveransprojekt inom informationsteknologi. Våra projektledare leverera en positiv upplevelse i projekt som håller planen genom att skapa en tydlig arbetsprocess med ordning och reda och en transparens mellan leverantör ochdig som beställare.Vi hjälper dig atthålla fokus på målen för att tillsammans uppnå hög leveranskvalité i såväl Ateas projekt som era egna. 

Så skapar du förutsättningar för ett lyckat projekt

 

💡 Bli en del av Ateas satsning på Analytics!

Brinner du för att skapa datadrivna organisationer? Vill du hjälpa kunder att fatta smartare och bättre beslut från nya insikter? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker?

Då vill vi prata med dig!

Bli vår nya kollega inom Analytics

Våra tjänster ger hållbar it

Vi vill hjälpa till att förlänga livscykeln för it-produkter. Därför erbjuder vi flera tjänster och verktyg som hjälper våra kunder att tänka på hållbarhet inom it. Det kan vara underhåll, återvinning av gammal it-utrustning eller hur man lägger en grönare strategi för den digitala arbetsplatsen.

Så blir du mer hållbar

Sustainability

Utskick inom dina intresseområden

Bli först med det senaste💡

Ta del av insikter inom Data & Analytics - kunder som delar med sig, aktuella guider och analyser samt inbjudningar till digitala och fysiska event som är intressanta för dig.

Ramavtal för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att köpa fördelaktigt genom ett antal ramavtal som säkerställer en digital arbetsplats redo för framtiden. Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor genom ramavtal upphandlade av Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet och Adda Inköpscentral.
 

It-konsulttjänster

Vi på Atea levererar kvalificerade it-konsulttjänster inom området it-infrastruktur och informationshantering. Med ett heltäckande erbjudande inom informationsteknologi hjälper vi våra kunder med lösningar inom hela vår bredd. Från en lokalt installerad lösning till it som tjänst – det som passar verksamheten bäst.

It-produkter och logistiktjänster

Ateas eShop är en av Nordens största elektroniska handelsplatser! Hos oss hittar du över 250 000 it-produkter, licenser och tillhörande tjänster från ledande tillverkare! Vid köp av it-produkter från oss kan du enkelt lägga till någon av våra mervärdestjänster som är anpassad efter dina behov.
 

Tillbaka till Atea