Hoppa till huvudinnehåll

Med Microsoft Power Platform kan du ta kontroll över ditt företags data, automatisera processer och skapa anpassade affärsapplikationer, helt utan att behöva vara en expert inom programmering eller teknik. Låt oss berätta mer om hur plattformen kan revolutionera din verksamhet.

Microsoft Power Platform består av fyra centrala komponenter

Power Apps, Power Automate, Power BI och Power Virtual Agents. Var och en av dessa komponenter erbjuder unika funktioner och verktyg för att stärka ditt företags digitala transformation.

Med Power Apps kan du bygga anpassade affärsapplikationer utan att behöva skriva kod. Dra och släpp-gränssnittet gör det enkelt att skapa appar för mobiler, surfplattor och datorer. Skapa appar för att effektivisera interna processer, hantera kundrelationer eller samla in och analysera data. Möjligheterna är oändliga, och med Power Apps kan du snabbt och enkelt anpassa och skala dina appar efter företagets behov. 

Power Automate är verktyget för att automatisera uppgifter och processer. Frigör tid och resurser genom att skapa flöden som kopplar samman olika appar och tjänster. Automatisera processer, notifieringar och dataöverföringar – allt på ett säkert och effektivt sätt. Power Automate låter dig jobba smartare, inte hårdare. 

Med Power BI kan du omvandla data till insikter. Skapa interaktiva rapporter och anpassade instrumentpaneler för att visualisera och analysera företagets data. Få en holistisk bild av din verksamhet genom att koppla samman data från olika källor och visualisera den på ett sätt som är meningsfullt för ditt företag. Med Power BI kan du fatta bättre informerade beslut baserat på verkliga data. 

Power Virtual Agents är platsen där du kan skapa konversationsbaserade chatbots för att förbättra kundupplevelsen och automatisera supportprocesser. Med hjälp av naturligt språk och artificiell intelligens kan du bygga virtuella agenter som kan svara på frågor, ge support och guida användare genom olika scenarier. Power Virtual Agents gör det möjligt att erbjuda snabb och personlig service dygnet runt, samtidigt som du frigör resurser för viktigare uppgifter. 

Nyfiken på Power Platform? 

Nyfiken på Microsoft 365 och vill veta mer om Power Platforms funktioner Power Apps och Power Automate?

Inspireras av nyttan och värdet i Power Platform. Hur skapar man en Power App och vad behöver man tänka på vid automation av en process med Power Automate?  

Fråga mig om Power Platform

Matilda Göstasson
Concept Manager, Automation

Oscar Gällström
Erbjudandeansvarig