Tillbaka till Digital arbetsplats
resfria möten videolösning Digital arbetsplats

Resfria möten

Att erbjuda dina medarbetare möjlighet till bra mötesupplevelser utan att behöva resa har blivit ett grundläggande krav i många verksamheter.

Rådgivande tjänst

Resfria möten har många fördelar, verksamheten sparar både pengar, tid och miljö men det innebär också att vara en attraktiv arbetsgivare, att kunna erbjuda en flexibel arbetsplats. För att få ut full effekt av resfria möten behöver användarna få motivation och kunskap om hur de ska nyttja tekniken.

Vi erbjuder en rådgivande tjänst där vi tillsammans med din verksamhet först definierar vilka positiva effekter införandet av resfria möten kan ge din organisation. Vi fastställer nuläge och önskat läge och ger förslag på vilka investeringar som behöver göras för få tekniken på plats.

Slutligen skapar vi trygghet och motivation hos användarna för att ändra befintligt arbetssätt och börja nyttja möjligheten i resfria möten.

5 utmaningar på din arbetsplats – och varför resfria möten är lösningen

Visst har du varit tveksam till om dina medarbetare faktiskt kan göra ett lika bra jobb vid köksbordet, eller i stugan på landet som på kontoret. Inte kan man väl jobba lika effektivt där? Jo, det kan man faktiskt. Faktum är att resfria möten ofta ger mer engagerade medarbetare och att de löser många av de utmaningar som företagen står inför i dag.

Vi listar 5 utmaningar som är vanliga på en modern arbetsplats, berättar varför resfria möten kan vara lösningen, samt hur du får ut så mycket som möjligt av en flexibel arbetsplats.

Ta del av tipsen
Tillbaka till Digital arbetsplats
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer