Hoppa till huvudinnehåll

Medarbetarna i produktionslinjen inom exempelvis industrisektorn, kommunens hemtjänst eller butikspersonal är viktiga exempel på medarbetare som får verksamheten att snurra.

Hela 80% av den globala arbetskraften kategoriseras som frontlinjearbetare enligt Microsofts rapport: "Technology Can Help Unlock a New Future for Frontline Workers", men endast 60% anser sig ha rätt digitala verktyg för att göra sitt jobb effektivt.

Det är inte konstigt att fler organisationer börjar efterfråga tekniskt stöd för att underlätta för medarbetarna och inte minst effektivisera verksamheten.

Vi visar hur ni kan använda delade, mobila enheter som möjliggörare för att ge frontlinjearbetare verktyg som gör deras arbetsvardag enklare, mer effektiv och utan att kompromissa på säkerheten.

Ta del av våra erfarenheter och lärdomar!

Varför delta?

Oavsett om du är it-proffs, verksamhetschef eller en beslutsfattare i din organisation, erbjuder detta webinar ovärderliga insikter för att optimera mobilanvändningen för dina medarbetare på frontlinjen, tillsammans med ökad säkerhet och förenklad drift.

Jenny Brandell
Kontakta mig om du har frågor
Jenny Brandell, Concept manager
Skicka e-post

Få access till detta webinar här

?
?
?

 

Har du deltagit och vill veta mer?

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med en specialist som hjälper dig vidare med delade enheter för frontlinjearbetare.