Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Digital arbetsplats
molnvideo Digital arbetsplats

Molnvideo - din samarbetstjänst för video

Få tillgång till automatiserad videotjänst där du kan ansluta till ett videomöte oavsett enhet, surfplattan, videosystemet, datorn eller din smarta telefon.

Få en videoupplevelse i världsklass

Vår Molnvideo ger dig en videoupplevelse med hög bild- och ljudkvalitet samt minsta möjliga fördröjning då din enhet automatiskt ansluts till närmaste datacenter i vårt globala nätverk.

Enkelhet & automation sen är du igång

Vi aktiverar dina videosystem och gör dig redo att ringa. Programvaran skickas direkt till användaren och det virtuella mötesrummet är redo att användas.

Du behöver inte installera eller konfigurera några servrar. Istället använder du våra enkla och automatiserade tjänster. Aktivera videosystemet genom att klicka på en länk, du kan sedan registrera nya programvaruklienter genom vår självbetjäningsportal.

Skala efter behov

Det är enkelt att lägga till ett nytt videosystem och en prenumeration. Ska du möta någon som inte har ett videosystem skickar du bara en länk till mötesdeltagaren och personen kan ringa dig på video med hjälp av en mjukvaruklient eller webbläsare. När dina behov varierar, kan du enkelt utöka eller minska videotjänsterna.

Smart anslutning

Väljer du att flytta ditt videosystem eller resa till annan plats ansluts din enhet automatiskt till närmaste datacenter på vårt globala nätverk för att säkerställa den lägsta fördröjningen och bästa kvalitén.

Styr dina kostnader

Du behöver inte göra en stor investering i infrastruktur, istället skickar vi en faktura varje månad för de tjänster du använder.

Katarina Gullstrand

Katarina har drygt tjugo år i branschen och brinner för verksamhetsnära it och att arbeta med it-verktyg som underlättar, effektiviserar och förenklar det dagliga arbetet på en arbetsplats. Arbetar nu som concept manager med inriktning mot samverkanslösningar tillsammans med marknadens ledande partners.
Tillbaka till Digital arbetsplats