Intresseanmälan Hybrid Platforms

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-31

Har du en bred erfarenhet inom datacenter, molnplattformar, servrar, nätverk eller infrastruktur? Är du dessutom intresserad av säkerhet? Då kan det vara dig vi söker till Atea Östergötland! Nu söker vi dig som är intresserad av framtida möjligheter hos oss för uppdrag hos en mycket spännande global kund till oss som verkar inom försvarssektorn och är kända för deras avancerade och teknologiska lösningar. 

Observera att detta är en intresseanmälan för framtida uppdrag hos en specifik kund, och inte en specifik tjänst.

Din roll i laget

Just nu söker vi dig som vill jobba som konsult inom vårt affärsområde Hybrid Platforms i Atea Östergötland. Hybrid Platforms handlar om smarta, mjukvarudefinierade nätverk, skalbara och automatiserade datacenter samt lagringslösningar, både i kundens egna datacenter, hybridmiljöer och publika molnmiljöer.

Som konsult inom Hybrid Platforms kan dina uppgifter till exempel innefatta implementation, integration, felsökning, drift och underhåll, eller att agera teknisk rådgivare inom ditt specifika område. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag bjuder på nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Då kunden har en hög säkerhetsklassning och arbetet sker i högt säkerhetsklassade miljöer så kommer allt arbete ha ett stort säkerhetsfokus. 

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Vi tror att du håller dig kontinuerligt uppdaterad kring vad som händer och har koll på det absolut senaste inom området. 

För att lyckas i rollen har du:

  • Flera års erfarenhet av något område inom Hybrid Platforms 
  • Behärskar svenska och engelska på en flytande nivå
  • Svenskt medborgarskap
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om denna intresseanmälan är du varmt välkommen att kontakta Magnus Möller, Konsultchef, via magnus.moller@atea.se. Då detta är en intresseanmälan så kommer vi kontakta dig om vi har en tjänst som vi tror du skulle vara en bra match för. I det fallet kommer vi kontakta dig och stämma av intresse för tjänsten samt ställa några kompletterande frågor gällande grundkraven för den specifika tjänsten. Med anledning av nuvarande semesterperiod kommer återkoppling på din ansökan dröja något längre än vanligt. 

En anställning hos för detta uppdrag kommer även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kommer en större säkerhetsprövning (inklusive säkerhetsintervju) med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-31