Konsult inom Klienthantering

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-30

Brinner du för den digitala arbetsplatsen och har en vilja om att ständigt utvecklas? Gillar du dessutom att arbeta i team och samarbeta med kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker till Atea Östergötland! Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult med fokus på klienthantering.  
 

Din roll i laget

I rollen kommer du till största del arbeta ute hos våra kunder i Östergötland. Rollen fokuserar på klient- och serverhantering med SCCM och Intune som verktyg. I rollen kommer du att arbeta med migrering och utrullning av större klientprojekt baserat på Windows 11.  

Du kommer vara involverad i hela kedjan från analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. I rollen arbetar du både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Din roll i laget är att vara en teknisk expert inom ditt område för att kunna möta kundens behov på bästa möjliga sätt – självklart tillsammans med kompetenta och duktiga kollegor. Du blir del av en utvecklande miljö, där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunden. 

Då våra kunder har en hög säkerhetsklassning och arbetar i säkerhetsklassade miljöer så kommer allt arbete ha ett stort säkerhetsfokus.  

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är viktiga för att lyckas i rollen som konsult och för att trivas hos oss. Vi ser att du är en ansvarsfull person som strukturerar ditt arbete självständigt, är organiserad, driver vidare processer och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är engagerad, motiverad och fokuserad i ditt arbete med en vilja att anta nya utmaningar för att ständigt utvecklas. 

För att lyckas i rollen som konsult inom klient behöver du dessutom 

  • Flera års erfarenhet och kompetens inom klient- och applikationshantering 

  • Kompetens inom Endpoint management (CM/SCCM och Intune) 

  • Trivas med att arbeta kundnära och vara flexibel 

  • Vara obehindrad i det svenska språket i tal och skrift 

  • Svenskt medborgarskap 

  • B-körkort och tillgång till bil 

Det anses vara meriterande om du dessutom har

  • Erfarenhet från migrering och utrullning av klientprojekt 

  • Certifiering inom Endpoint management 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Magnus Möller, Konsultchef, via magnus.moller@atea.se. Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt, tack för din förståelse! 

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. 

En anställning hos för detta uppdrag kommer även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kommer en större säkerhetsprövning (inklusive säkerhetsintervju) med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.  

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!   

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-30