Citrix konsult

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-30

Vi behöver bli fler och nu söker vi efter dig som älskar att arbeta med Citrix produkter. Vi har en ökande efterfrågan och behöver utöka våran gruppering i Östergötland. Du kommer ingå i en grupp av Citrixkonsulter som har fullt fokus inom området och som brinner för produkterna. Våra kunder finns i hela Sverige med kontor runt om i världen. Hos oss får du fördjupa dig inom området och möjlighet att ta certifieringar och vidareutveckla din kompetens inom området. Du kommer jobba i tätt sammarbete med kollegorna i Östergötland men även ha dialoger med konsulter runt om inom Atea. 

Din roll i laget

Som Citrix konsult kommer du arbeta praktiskt och teoretiskt med både strategiska och driftsrelaterade frågor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation och även överlämning till support och förvaltning. Du planerar dina uppdrag och ansvarar för din kalender. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer.  

Egenskaper som noggrannhet och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen it-personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du gillar att arbeta i team och vill vara med att bygga laget. Du är självgående och har sinne för att hitta nya lösningar. Du uppskattar möjligheten att möta nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter.   

För att lyckas som Citrix konsult behöver du  

 • Minst några års erfarenhet av en liknande roll  

 • God erfarenhet kring Citrixs produktflora.  

 • Svenskt medborgarskap  

 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift  

Meriterande  

 • Erfarenhet av konsultbransch 

 • Aktuella certifieringar inom Citrix  

 • Erfarenhet kring central managering av tunna klienter 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Magnus Möller, magnus.möller@atea.se eller TA Partner, Molly Benner på, molly.benner@atea.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum dock med anledning av semesterperiod i sommar kan det dröja längre tid för dig att få återkoppling på din ansökan. Tack för ditt tålamod och trevlig sommar! 

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.  

En anställning hos oss för detta uppdrag kommer även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kommer en större säkerhetsprövning (inklusive säkerhetsintervju) med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.  

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.   

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!    

#LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-30