HR Business Partner

Stockholm
2024-08-11

Är du en passionerad HR Business Partner och redo för en ny utmaning? Vi söker dig till vårt kompetenta HR-team för ett års vikariat med chans till förlängning. Här får du arbeta nära chefer och bidra och påverka strategiskt och operativt, samtidigt som du får möjlighet att utvecklas professionellt och personligt. Med din erfarenhet och ditt engagemang kommer du vara med och bidra till vår vision på Atea – att vara "The place to be". Välkommen till ett härligt team som värdesätter samarbete och arbetsglädje!
 

Din roll i laget

I rollen som HR Business Partner på Atea arbetar du verksamhetsnära med att stötta och coacha våra chefer med din HR-kompetens såväl på strategisk som på operativ nivå. Du kommer även att stötta upp inom olika delar av vår HR-verksamhet och arbeta tillsammans med hela HR-teamet, vilket ger möjligheter till utveckling inom rollen. Resor kan förekomma i tjänsten. 

Som HR BP arbetar du aktivt med utveckling i vardagen. Vi strävar hela tiden mot att nå vår vision, att Atea ska vara ”The place to be”(TP2B). Som HR BP har du en både inflytelserik och viktig del i det arbetet.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som HR Business Partner:

  • Ge kvalificerat HR-stöd och rådgivning till chefer 
  • Driva operativa och strategiska HR-frågor
  • Stötta cheferna i våra processer och säkerställa att de är tydliga och kommunicerade samt efterlevs i din del av organisationen (medarbetarsamtal, lönerevision, medarbetarundersökning mm) 
  • Samarbete med övriga HR BPs och kollegor inom HR för att vi ska vara TP2B för alla

Ditt team

Ateas HR-avdelning består av drygt 20 kollegor, en härlig mix av personer med olika roller och kompetenser som arbetar tillsammans som ett lag och hjälps åt när det behövs. Gemensamt för oss alla är att vi älskar HR, har roligt tillsammans och samtidigt tar vårt uppdrag inom HR på stort allvar. 

Din närmsta chef i rollen kommer vara Lisa Eklöf, HR Chef. ”Jag ger stort förtroende till mitt team att driva sitt område och uppdrag. Jag har höga förväntningar på affärsmässigt arbetssätt och att man kan leda sig själv och både se till sin del i gruppen och organisationen samt helheten. Jag hoppas verkligen att du vill bli en del av oss!” 

Vad vi söker hos dig

För att trivas i rollen som HR Business Partner på Atea, är det viktigt att du vill arbeta i ett team som värdesätter samarbete och arbetsglädje. Du är en person som trivs med att ha många kontaktytor, och med din lyhördhet och konstruktiva kommunikationsförmåga kan du smidigt lösa utmaningar. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya situationer, samtidigt som du har ett starkt självledarskap som gör att du tar ansvar, strukturerar och driver ditt arbete framåt med framgång.

Som HR Business Partner på Atea ser vi att du har med dig: 

  • Minst några års erfarenhet som HR Business Partner eller motsvarande, där din erfarenhet har gett dig en god förståelse för chefers vardag och utmaningar
  • Relevant akademisk utbildning inom HR eller närliggande område
  • Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PPT etc.) och god vana av arbete i HR-system
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska  

Meriterande: 

  • Arbetat sammanhängande på ett bolag i liknande roll under minst ett par år

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

På grund av sommaren och semestertider kan återkoppling på din ansökan dröja längre än vanligt. Men självklart kommer vi att återkomma till dig någon gång i augusti när semestern är över. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Eva Eidensten, HR Business Partner, via eva.eidensten@atea.se.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater personlighetstest och bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och på att få se din ansökan! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. #LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Stockholm
2024-08-11